- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо не върви...
Вече с гаджето ми нищо невървиАз още много го обичам но...той мен не , поне аз така го чувствам
Той вече не ме търси не се обажда. В училище ми казва само здрасти и това е
От 5 дни не сме си писали и по skype. Пък и имам съмнения че си е харесал едно друго момиче две години по голямо от мен и него. Какво да правя аз ли да го скъсам въпреки че неискам? Или да чакам той да ми каже че не ме обича вече
Моля ви кажете какво да правя
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Съветвам те да си поговорите и да разбереш дали сте още заедно.
Неведението е едно от най-гадните неща.
Просто поговори с него.Нормално е щом эабеляэваш толкова драстична промяна,да му кажеш и да поговорите.Така поне няма да си во часкване на `най-лошото` или да ти минават хиляда и една мисли преэ главата.
НЕ го късай,щом не искаш.
[size=7][b][u]fosse cos
Разгвор , разговор и пак разговор това е ( също и други работи но те не са за тоя раздел) ключа към една хубава връзка ...
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Опитай да поговориш с него, ако не иска или те отбягва, значи може би вече не сте заедно...а и то поведението му говори само по себе си..че нещо не е както трябва![]()
Поговорете и след това решавай какво ще правиш!
Най-добре поговори с него,за да знаеш защо така се държи.Просто да разбереш причината,а сега ако скъсаш с него никога няма да разбереш причините за държанието му към теб.Затова поговорете и ако тогава вече ефект няма се разделете.Желая ти успех и се надявам всичко да се оправи.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ами и аз ще те посъветвам да си поговорите...по-добре е да се озясните преди да правиш каквото и да е..айде и успех \/
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Питай го какво става, защото може опасенията ти да се окажат верни.А той, ако поне малко те уважава ще бъде честен с теб.
кво ще говориш с него, направо си приемаш, че не ходите вече и тва е.. хем няма да се унижаваш, хем няма да се чувстваш наудобно, че и той (:
..
Ми явно за него не ходите....няма смисъл май да говорите.Знам ,че ще те боли ,ще ти е гадно но понякога се случва.Както казва един важен з амен човек - Вирни си носа и продължи напред!
![]()
To e qsno 4e ne6to ne e nared no msilq 4e e glupavo bez dori da go kusa da si produljava napred ,ami ako toi ima nujda da pomisli malko i za tova da q otbqgva.Kakto kazaxa ostanalite mili4ka , prosto si pogovoreteПървоначално написано от kifla
![]()
КЪСАЙ ГО! какъв е смисъла да търпиш някакъв дебил да ти се прави на интересен...с тов аму държание какво очакваш да ти каже...търси си причина да скъсате...няма смисъл да говорите след като е ясно какво иска той...![]()
2. Пак същата ситуация - повдигаш въпроса, питаш го **всичко по-горе**, казваш му, че не издържаш, че мислиш, че не заслужаваш подобно отношение... и преди той да е сложил точката, я слагаш ти.
Никой не обича такива развръзки, но явно такъв е животът. Както една приятелка обича да повтаря: "Ти к'во си мислиш, че цял живот ще бъдеш с него ли?"... уви... докато отговорът на този въпрос стане "Да", ще изтече много вода...
А ти се взимай в ръце и направи нещо за светлото си бъдеще, а не чакай нещата да се случат от самосебе си.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
+1Първоначално написано от MoHuTo
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..