За 16 години не беше ми се случвало момиче да ми каже,че ме харесва(не че съм грозен или тъп).И то просто "харесвам те" а не "обичам те" или "не мога да живея без теб".А сега наведнъж две момичета и то сестри .Сега подробностите за изясняване на ситуацията са следните:За познах се с тези две момичета миналия март и оттогава сме се виждали кажи речи 1 път в седмицата.По 1 време ходихме и на екскурзии заедно,беше весело и не знам как съм ги впечатлил,но един ден едната ми сервира по скайп,че ме била харесвала.Добре няма проблем,момичето е свестно,ще тръгнеме.Да ама не,предлагам и аз,а тя "не" ...кофти...(за 1ви път предлагам на момиче,май не е на добре )След няколко дни се съвзех и попитах за причината,а тя била,че тази(да я наречем "А" ) не искала да кара сестра и(В )да страда.И ся,аз оставам на сухо,не че не съм свикнал,но предвид че се отвори възможност за промяна го усетих много здраво.И така аз харесвам А и тя ме харесва,но злата В пречи на любовната идилия.В все още не ми се е обяснила,но А много старателно ме обеждава,че В също била влюбена в мен.А пък В не знае че А ме харесва и не бивало да разбира...мазало...Според мен рано или късно нещата ще излязат наяве и тогава всички ще се почувстваме много по-пре*ни от живота отколкото,ако се изясним утре... да речем.Моля ви посъветвайте ме как да постъпя,моето желание е да има възможно най-малко пострадали,ако ще да съм само аз.Предложете варианти,модели,схеми каквото се сетите,ако мислите че ще помогне...отчаян съм,помогнете ми,моля,ви!