.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Обеца на ухото..

Здравейте, вчера си направих 4 дупка на ухото доло /НЕ на хрущяла/
    и все още ме боли .. и се е подуло а моята приятелка с която се пробихме вече не я боли и нито и се е надуло, нит нищо .. аз му правя там едни промивки, където ми каза козметичката .. обаче трябва ли да се притеснявам или е напълно нормално, смисъл до няколко дена ще ми мине ли?НЯкой дето е минал през тва да ми каже плс !Или някой който знае?А ако трябва да го промивам с нещо др кажете .. с какво ще ми мине ддз плс ..

Град
    Сливен
    Според мен е нормално не се притесняваи особенно ако е обеца с винтче

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    Аз знам,че можеш да го промиваш със спирт.Иначе и аз имам по 2 дупки на ушите и винаги няколко дни след това ми се подува леко и се зачервява,така че не се притеснявай-това е нормално и след няколко дни ще ти мине!
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

не го промивай със спирт!Вземи си кислородна вода и с нея.но е нормално да те боли и да е подуто.след ден-два започни да въртиш обецата,за да се оформи хубава дупка.и вече като не те боли толкова можеш да я свалиш да я изчистиш със спирт, да си почистиш и ушето с кислородна вода и да си я върнеш на мястото.

Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    не го промивай със спирт!Вземи си кислородна вода и с нея.но е нормално да те боли и да е подуто.след ден-два започни да въртиш обецата,за да се оформи хубава дупка.и вече като не те боли толкова можеш да я свалиш да я изчистиш със спирт, да си почистиш и ушето с кислородна вода и да си я върнеш на мястото.
    Изобщо не е нормално да боли, освен когато го пипаш.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си