.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Програма за клипчета

Предполагам,че е имало такава тема и то не една,но аз не намерих.
    Трябва ми програма за правене на клипчета ( подобна на Windows Movie Maker), но с повечко ефекти и да става за начинаещи

Fоrslоr
    Guest

Re: Програма за клипчета

Цитирай Първоначално написано от spiteful_pz
    Предполагам,че е имало такава тема и то не една,но аз не намерих.
    Трябва ми програма за правене на клипчета ( подобна на Windows Movie Maker), но с повечко ефекти и да става за начинаещи
    С удоволствие бих ти препоръчал Sony Vegas , Adobe After Effects и т.н но Коледа ще мине докато ги разбереш.
    Към Windows Movie Maker може да се прибавят още ефекти и т.н.
    Например изтегли >>>ТОВА<<< и го инсталираи, след което отново разгледай ефектите ии транзишъните.

мерси много
    аз вече пробвах Sony Vegas и ми хареса ама наистина ми е малко сложна

Може да пробвасх с Camtasia Studio

Цитирай Първоначално написано от spiteful_pz
    мерси много
    аз вече пробвах Sony Vegas и ми хареса ама наистина ми е малко сложна
    Направи някой клип с нея и ще и свикнеш. Правил съм 5-6 клипа с нея с разстояние м/у тях по половин година поне. Не е толкова трудна, просто трябва да и свикнеш. Ето последното нещо, което съм направил с нея:
    http://vimeo.com/11922472
    Клик ми (:

Абе хора ... сигурно аз съм тъпата, ама това Sony Vegas си го дръпнах и не мога да го инсталирам. Вие как успяхте!? Като тръгна да го инсталирам и антивирусната веднага излиза. Иначе от коментари по сайтове съм видяла, че наистина била много добра програмка. Някой да ми помогне!? А иначе за темата пробвай с ProShow Producer Наистина е много лесна за работа и лесно се инсталира!!!
    Еminem (h)

Пиши в youtube "tutorial sony vegas " и версията на програмата и така се учиш
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Толкова съм бясен... толкова, че чак ръцете ми треперят!

"По-Добре да живея 10 години като лъв ,от колкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев !!

Цитирай Първоначално написано от LopEz
    Абе хора ... сигурно аз съм тъпата, ама това Sony Vegas си го дръпнах и не мога да го инсталирам. Вие как успяхте!? Като тръгна да го инсталирам и антивирусната веднага излиза. Иначе от коментари по сайтове съм видяла, че наистина била много добра програмка. Някой да ми помогне!? А иначе за темата пробвай с ProShow Producer Наистина е много лесна за работа и лесно се инсталира!!!
    Темата започва от 2007г, последния коментар е от преди 1 година, ама ти съвети даваш
    Пищи ти антивирусната защото засича крак-а или кегена. Няма начин да не ги засече.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

videotutorials-bg.com

Тук ще намериш уроци не само за вегас а и за други програми за видео.Всъщност сайтът е невероятен.Аз от там научих как се прави сайт и сега мога

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си