.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Премахване на мустачки с епилатор?

Значи искам да си махна мустачките с епилатор. Но искам да ви питам дали ще пораснат по големи, по дебели и пр. Момиче съм. И има ли разлика дали се махат с пинсета или епилатор?

На моя епилатор пише изрично да не се премахват мустачки с него , въпреки че има приставка за деликатни зони , защото пониквали подкожни косъмчета.Предполагам ще е мн неприятно...

Цитирай Първоначално написано от macka123
    На моя епилатор пише изрично да не се премахват мустачки с него , въпреки че има приставка за деликатни зони , защото пониквали подкожни косъмчета.Предполагам ще е мн неприятно...
    Извинявайте за въпроса, ама тея подкожни косъмчета личат ли си изобщо/нали уж са под кожата/?

^личат си, това са косъмчета, които още не са пробили кожата.

Иначе не те съветвам да си махам мустачките с епилатор, по-добре е с пинсета или пък с лентички.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

А колко горе долу струват тея лентички?

Бягай ги тея лентички бе,по-добре въри на козметик,кви ядове си имам ся заради тях пфф

Ми последно мисля да ги махна с пинсета тъй като не ми се ходи по козметици...

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Давай с пинсетата да не ти пука :P

няма да станат по-големи или по-добели, споко
    ама това с епилатора над устната ми изглейда мазухисти4но....дай по хубу да си караш с пинсетка или лентички (продават ги в аптеката)

Град
    София
    В никакъв случай с епилатор!

Ползвай лентички, около 3-4-5 лева са. В аптеки ги има, също така и в големите супер/хипермаркети Билла, Пикадили..
    Smile!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си