.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    Sofia

Спешно въпрос!

Sno6ti si bix 4ekii i se izcepix!Sled 10 mis iskax da go vkaram na gadjeto si ama tq ne mi dade 6toto mojelo da ima sperma po nego?Vazmojno li e da zabremenee ako i go vkaram sled kato sam se izcepil!

tolkova li nemojesh da idesh i da se izmiesh pak posle pravi kvoto sha praish ...pf

Абе иди си го измий първо пък после си правете квото щете

Ами по принцип е възможно,затова е хубаво да се спазват елементарните правила за хигиена Затова другия път се измий и ще ти даде приятелката ти
    Носи запалената свещ пред себе си и пътят ти ще бъде осветен!!!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Горкото момиче се е хванала с такъв простак гледа само да вкарва!Хах нека тя на теб ти го вкара!Тъп си брато!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    *in a pink dream*
    "izcepil" se bil ... pfffffffffffffffff neka moq mi kje podobna duma i shte mi go vkara ... dadada... to tei stavat hubavite neshta ... vugaren si ...
    normalno da ne ti dade , sled kato ne si se izmil OBSTOINOOO sys tam vashte zabelvanki i s mn vodichka pod dusha ! ako se pak se podmivash de ...
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    golqma e veroqtnostta ako e bez prezervativ razbirase s pravo ne ti e dalo momicheto evala i kazvam che pone tq e pomislila predi da napravi neshto za koeto moje da sujalqva cql jivot a ti kakuv trqbva da si za da si nabiesh chekiq i sled 10 minuti da iskash da i go natikash?
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Град
    Септември
    Да възможно е да забременее,защото сперматозоида може да оплоди яйцеклетката до 24 часа след това.

Много ясно 4е твоята приятелка може да забременее.Нормално е. Можете ли да микажете какжо е 4уството при паржия секс?Болезнено ли е?6те карвя ли и колко време?Моля ви пи6ете ми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си