ох като всички започнат да филосфстват .. 'иди на психиатър' да не ви се случва да имате нужда да излеете цяло едно такова море от чувства ...

всички имаме нужда .... /е, някои имат нужда да следват нечий пример, да си сложат едни големи цайси и да чакат някой да им го навре отзад ... /

'откриването на себе си' ... оо .. става трудно ... и даа .. боли! винаги боли!
всеки има нужда от някой, който да го разбира без думи ... понякога да не казва нищо .. а просто да му се усмихне ... просто да го обича ...
всеки иска да бъде оценен ...
всеки иска да бъде значим ...
всеки иска да .... да се чувства свободен ...
всеки иска да бъде обичан!!!!

"Обичам... образ... образ, който не познавам... а така искам той да ме прегърне... "
"Обичам мечтата си и я мразя, защото е недостижима. По дяволите. Както и да е . "
Мечтая .. мечтая .. мечтая .. мечтая ... !!

и аз мечтая .. мечтая за много неща .. такива, които нямат общо с 'идеалите' в днешно време .. о да ,днес стремежа на едно момиче е ... да отиде на фризьор ,да си направи 'най-яката fashion-прическа' (каквато имат всички .. ,да си купи някоя дрешка ,на която да извади етикета отвън /всички трябва да го видят!!!! ако може даже би оставила цената на видно място ... да не забравя обуффчиците .. мм .. токче по-тънко от цигара .. или от онея дебелитее последния писък на модата 'точно както ги носят по "Планета"' да си 'земе малка чантичка 'АДИБАСС' хаха и да стане част от масата ... онея тълпи дето се движат по улиците ... дето така хубаво са изебали цяла софия, че може и по пътя да са минали някой далечен роднина ....

кифлиииииииии.....

и забравих ... гаджетата:със скъпи автомобили ... и да са по-загорели .. на годинките на тати

гади ми се!

"Няма кой да обичам ... Трябва ми човека, който ме разбира . "
да чакаш, да чакаш, да чакаш, да чакаш .........!
покажи на 'сички тея един голям ** ... помисли какво интересува теб! имаш интереси, има неща, които обичаш ... това е начин да откриеш себе си! когато покажеш на света каква си ТИ, тогава той би могъл да ти поднесе това, което заслужаваш.

объркана ще бъдеш независимо от това кой философства отстрани .. независимо от това кой какво ти говори ... най-трудното е човек самичък да се реши да опита да се справи с проблемите си ... но това е единственият начин ... малка крачка ... мъничка ... но все пак крачка ...

"Объркана съм , а няма кой да ми помогне да реша. "
помисли .. много хора могат да дават съвети, но малко разбират истинския смисъл ... може би само ти разбираш как се чувстваш ... най-добре ....

не знам дали трябваше да пиша всичко това ... може би не съм никоя, че да говоря така ... не казвам и че съм разбрала точно какво си искала да кажеш ... но това роди главата ми ,когато прочетох поста ...
просто се замислих ... на глас ....