Нашия коледен купон беше... вчера... Раничко, ама какво да се прави, местата по кръчмите за празниците са резерве от рано. Иначе бяхме в един ресторант, от 8ми до 12ти клас бяхме почти всички и купона беше не върха, ми не знам как да го кажа! Относно организацията-имаше куверти от 9лв., но ви съветвам ако успеете да намерите място в кръчма кувертите да включват само салатка и безалкохолно, защото на нас почти всичката храна ни остана и общо взето всички само пихме.
Директорката на даскалото пък беше отпуснала доста пари за награди и имаше томбола с 11 награди, като 10 от тях бяха играчки за елха от магазините по левче или малки плюшки, а "голямата" беше сребърна гривна. Също така имаше и конкурс за най-добра танцуваща двойка. На 3то и 2ро място дадоха някакви порцеланови фигурки, а на 1во порцеланови фигурки и бутилка шампанско, което разбира се беше изпръскано в цялото заведение до капка.
Общо взето мога да кажа че това беше много задоволително, откъм емоции! И в крайна сметка вие може да сте и в най-мизерната кръчма с най-долната сръбска чалга(нищо против тази музика, дори с удоволствие я танцувам) и пак да си изкарате перфектно, защото сте много хора най-вече