.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Пак аз...

Пак аз...

Абе незнам дали сте чели предната ми тема... ама се пак да разкажа на кратко. Става въпрос за една мацка - тя е 12 клас, а аз съм 11. Тя е малко по - малко обаче от мен... та както и да е. Поканих я на среща... по - точно на кино. Всичко хубаво. Уж преди да излезем(това ще да е било преди 2 седмици) ми каза, че си няма приятел за момента... Та излизаме днес след курса на кино. Всичко ок до един момент, когато тя подхвърли, че се били събрали пак с предишния й приятел... и мен някво ми стана адски сдухано... Изгледахме филма... а по време на него аз размишлявах дали да й кажа, че не изпитвам само приятелски чувства към нея. Все пак се реших и й казах като свърши филма докато ходехме към спирката. Тя първо каза, че сме се познавали твърде от скоро... аз й казах, че рядко хлътвам по някой така. След това помълча малко и каза, че се чувства кофти. Почаках да й дойде рейса и точно преди да се качи се гушнахме и тя ме стисна силно... след което се качи и тръгна.
    Та като обобщим всичко казано дотук си мисля, че и тя изпитва нещо към мен... ама незнам дали да се боря до край за любовта й или това е изгубена кауза... Вие какво мислите?

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Mislq,4e momi4eto neznae kakvo iska.Ako se e subrala s priqtelq si kakto tvurdi,za6to 6te ti dava priznaci na blizost??Moje i da iska i dvama vi..
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Bori se zashto da ne se borish?!
    Готино сайтче!

Мега фен Аватара на koalka
    Защо да не се бори ли...защото още повече ще хлътне и какво?Накрая пак няма да са заедно и тя ще си е с нейния приятел.Когато ти каже, че са се събрали бъди момче на място и повече не я търси, като нещо повече от приятелка.Не казвам, че трябва да се отказваш, но пък тогава говориш сериозно с нея и да не ти прави някакви намеци и да се опитва да си играе с теб, а всъщност да е с ония...не го позволявай.

айде стига глупости ве ..коалка , виж че наистина я харесва..може и нещо повече...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си