Цитирай Първоначално написано от Axel_f
Цитирай Първоначално написано от extreme_

Колкото и грубо да звучи,такива деца трябва да биват убивани още с раждането си.
Невъзможно!На всеки трябва да се даде шанс, независимо какъв е!!!!!А докато обществото мисли като теб,че хората с увреждания са "втора ръка" и не могат да бъдат полезни, тези деца ще бъдат изоставяни и третирани по-зле от животните в зоопарка!Защо в България процентът на хората с увреждания е най-голям...?!Защо в България да имаш дефект е равносилно на "урод",на човек,обречен на мизерия и презрението на околните, да защото колкото и да ни е мъчно и да се правим на мекушави по форумите, същност ни е гнус от такива хора и не искаме да ги интегрираме.....
Съгласна съм с предния пост, че родителите са виновни за всичко.Защото е факт,че 90% от сираците всъщност на теория си имат родители,само дето те не изпълняват такава функция...Е да носят на децата си по 1 банан и шепа бонбони на свиждания 3 пъти в годината и какво...?! Затова законите трябва да се променят,ако родителят ня може да гледа детето,държавата да се погрижи то да му се отнеме, за му се даде шанс за осиноваване...защтото мераклии за осиновители има много повярвайте ми, ама децата по документи си имат родители, да не говорим колко е сложна и трудна самата процедура по осиноваване....
Колкото повече мисля,толкова по-кофти ми става и наистина си мисля,че тая държава няма бъдеще.
Ха!
Точно защото сме в България такива хора нямат бъдеще!

Точно,защото сме в България те трябва да бъдат умъртявани,защото в противен случай самите те се мъчат!

И всеки иска да помогне,но в крайна сметка...нъц.