- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- нещо малко странно за мен
От 2-3 седмици когато погледна часовника,независимо дали е на компа или на GSMa,в повечето случаи завършва на 59,например 12:59, 12:59,7:59 . Нз защо така се получава,вече започвам да се плаша,почвам да си внушавам някви гадни неща.Вие да знаете нещо![]()
Спокойно,според мен лично само си внушаваш различни мрачни мисли, които ти пречат да разсъждавш трезво.Успокой се не е станало, кой знае какво, че да му отдаваш толкова голямо значение.
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ставаш параноичка![]()
аз ако трябва да стана в 6 сутринта, а по принцип ставам в 10...ако от вечерта почна много да мисля как задължително трябва да стана в 6..аз се събуждам и без аларма в 5.50...всичко е до нагласа и за какво мислиш
изтрий филмa "Числото 23" от своя компютър![]()
За к'во става дума във филма (:Първоначално написано от OtherDimension
What you give is what you get!
За к'во става дума във филма (:Първоначално написано от OtherDimension
What you give is what you get!
Спокойно и на мен ми се е случвало преди време, дори и скоро пак имаще нещо такова.. 7:07, 8:08, споко, само си внушаваш, просто го приеми като знак за нещо хубаво и всичко ще е наредПовярвай, няма нищо страшно
![]()
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
И на мен ми се е случвало преди няколко години. Така беше в продължение на няколко дни. А не е като да си гледам постоянно часовника. Случвало ми се е (веднъж) да гледам часовника пред определен период от врме (6 или 7 минути беше) и така 10-тина пъти.
mm edin fr na moreto nqma6e den v koit da ne vidi 4asovnika v 16.04 tak4e ... poprincip mn s ekefa na takiva ne6ta ma nali znaete nqma ni6ty ama ni6ty slu4aino na toq svqt nai - mn 4asa na smarta ti dae ne6ty si i 59 min![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Има две възможни обяснения...
или трябва да си намериш пишка с която да си играеш или обратното..ако си играеш с много пишки да ги понамалиш...чат ли си?![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ami prosto si vnu6ava6.Ne e ni6to stra6no.
٭°●l{yкŁĨt
Това е просто случайност.Няма нужда да си внушаваш.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.