- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пентаграма и значението му?!
Някой може ли да ми каже какво е точно значението му и сатанист,антихрист или какъв по точно трябва да е притежателя му?
Дqwolа сегаа ме каRа паk i пак даа го напраwq .... ;]]]
таНнцуwaaм sяkaSh праwQq SeXx iiи гlэdaт саmo mEн и теbb . . . wsэЭ звЕзdiи и все Ст3э паdaShтииi ; ]]
Защо трябва да си някакъв за да носиш определено нещо? Анархии, пентаграми и петолъчки носят всякакви
Не казвам ,че трябва да си някакъв за да носиш дадено нещо..просто на последък хората носещи пентаграми станаха доста ... интересно ми беше дали разбират значението му ... и въобще какво е то?...
таНнцуwaaм sяkaSh праwQq SeXx iiи гlэdaт саmo mEн и теbb . . . wsэЭ звЕзdiи и все Ст3э паdaShтииi ; ]]
човека, който носи пентаграма, явно е позьор-сатанист - още повече, ако се държи така,ч е да се пъчи с глупавото си поведение
да не говорим, че 1% от носещите пентаграма знаят значението й
пентаграми за пръв път се използват в Гърция и Вавилон; в днешно време най-голямо значение им се предава от неопаганистичните религии, но дори някои християнски секти - като масоните например - използват пентаграмата като символ на петте рани на Христос
най-голяма употреба пентаграмата придобива в Рим, където бива считана за символ на Венера, дори по-точно - като символ на оригиналното божество Луцифер, което символизира светлината на познанието и се асоциира с вечерницата
в средновековн ата мистика, взела много от кабала и зле преведени ръкописи на санскрит, обърнатата пентаграма се използва за привличане на зли сили, тъй като се счита за обръщане на естественията ред на нещата - все пак, не бива да се лъжете в значението на подобен символ - пентаграмата не може да се използва за призоваване на демони като създания от друга реалност - обърнатата пентаграма дава власт на материалното над духовното и се използва за серия заклинания от такива за богатство, за либидо, та до ритуали с по-мрачен оттенък като пожелания за болести и пр.
разбира се, аз никога няма да повярвам в подобни глупости, но безполезно познание няма - най-малкото мога самодоволно да наблюдавам и да се смея на историите на разни злетаци, мислещи се за тру сатанисти
quench мерси много![]()
Муахаха, сега си спомних , че като много мъничка гаджето на сестра ми носеше обърната пентаграма. И аз лудото, на село бяхме, взех пентаграмата и викам на децата " Кланяйте се на дявола" и ги карах да я целуват. Беше много забавно. Егати, какво съм било.
Зле, зле![]()
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Преди малко вечеря х гледах "Това го знае всяко хлапе" по bTV. Забелязах че Йоан носи въпросното нещо на вратлето си.
Аз поначало нося пентаграм но.. не мисля че се кланям на дявола и тем подобни
така чесеки човек го носи заради различна пречина
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
да, определено е заради ПРЕЧИНАТАПървоначално написано от ZaHaRcHe