.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Сичките такива на едно автобусче - зер екскурзия това-онова и в дерето. което не умре да го ядат гладните бездомни кучета от София (те също да бъдат транспортирани в това дере).
    Ами ако един ден твоето дете се роди с увреждания?Сигурно пак ще говориш за 'автобусчето'..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Сичките такива на едно автобусче - зер екскурзия това-онова и в дерето. което не умре да го ядат гладните бездомни кучета от София (те също да бъдат транспортирани в това дере).
    Ами ако един ден твоето дете се роди с увреждания?Сигурно пак ще говориш за 'автобусчето'..
    Ако един ден моето дете се роди с увреждане ще си го гледам и няма да чакам на държавата!
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    http://video.google.com/videoplay?do...14173325307126 - За тези, които не са го гледали.

Вие съзнавате ли, че откриването на такива заболявания, ако изобщо е възможно, става много по-късно от позволения аборт до третия месец?!? Много от психичните отклонения на тези деца са се получили дори след като са се родили... А този филм беше един от най-потресаващите, които някога съм гледала. Знам, че почти никой от нас не е в състояние да помогне, но нещо трябва да се направи... Единствено се питам защо някой чужденец трябва да дойде, за да ни отвори очите за състоянието на собствената ни държава?!?

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    А я сега се замисли, за всяко ли абсурдно нещо в тая държава трябва да идва журналист от Англия, за да се вдигне шум?

Ако се позамислиш и поинтересуваш ще разбереш, че още цифра неща са в недопустимо състояние...да те подсета?!
    Кучешките приюти? Старческите домове? Затворите?...да продължавам?
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Град
    sofiq
    mi nz az ne go gledah celiq nemojah prosto... no se si mislq 4e tva tqhnoto ne e jivot 4e se ma4at 4e edva li ne sa nakazani ot sadbata i bog.i naistina po44ti vsi4ki bqha ot romski proizhod koeto e ednozna4no... trqbva da ima na4in i nie da pomognem mojebi ne po otdelno a zaedno daje sam ubedena
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

И трябва да дойдат германците да ни покажат, колко ни е зел здравеопазването - ще снимат болницата в Чаушово. Да дойдат американците да снимат психодипансера у Кутово КОнаре. БАСИ!

Не вярвайте на това, което виждате по телевизията. Няколко пъти писах, че кадрите са манипулирани и не отговарят на истината.

Пък чак като пуснаха филма и тогава се разтревожихте.

И кво? Айшето ще продължава да пие и да пуши докато е бременна и Асан да я пребива всяка вечер от бой. проблема не е в държавата, ми в индивида.
    Grumpy old madman

Град
    F SuRcEtYy NъЪ БеБеТуУ Ми
    I na men mi stana mn tujni4ko kato go gledah.Prosto ne e 4estno nqkoi da jiveqt v razko6,a tezi deca da se 4ustvat gadno tam...
    Nie imame pari i az sum davala na edin-dva detski doma igra4ki i umaleli mi drehi i tova ne e dostatu4ny za6toto te im umalqvat
    Vsqka godina,predi da zaminem za Madrid,az i sestra mi darqvahme takiva ne6tica.
    ٭°●l{yкŁĨt

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    И трябва да дойдат германците да ни покажат, колко ни е зел здравеопазването - ще снимат болницата в Чаушово. Да дойдат американците да снимат психодипансера у Кутово КОнаре. БАСИ!

Не вярвайте на това, което виждате по телевизията. Няколко пъти писах, че кадрите са манипулирани и не отговарят на истината.

Пък чак като пуснаха филма и тогава се разтревожихте.

И кво? Айшето ще продължава да пие и да пуши докато е бременна и Асан да я пребива всяка вечер от бой. проблема не е в държавата, ми в индивида.
    Ти тъп ли си, или сляп?!? Ходил ли си някога в дом за сираци? А ми в старчески дом? Ами в болница? Замислял ли се, че тия деца за нищо не са виновни, дори родителите им да са били последните боклуци на света? Ако си гледал филма, за което много се съмнявам, ще видиш, че няма само цигани!

И според теб какво? Дошли англичаните, дали пари на лелките в дома да направят кочина, да изровят старите дрехи и да скрият новите блузки на Бенетон в някой склад, да сложат меките одеалца в килера, а да извадят бодливите родопски одеала, да направят липосукция на децата, че видиш ли са тоооолкова дебели, за да може англичанката да злепостави иначе перфектните домове за сираци...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Canis_Dirus, аз може да вярвам на тиливизията, ама ти си за диспансер

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Ти тъп ли си, или сляп?!? Ходил ли си някога в дом за сираци? А ми в старчески дом? Ами в болница? Замислял ли се, че тия деца за нищо не са виновни, дори родителите им да са били последните боклуци на света? Ако си гледал филма, за което много се съмнявам, ще видиш, че няма само цигани!

И според теб какво? Дошли англичаните, дали пари на лелките в дома да направят кочина, да изровят старите дрехи и да скрият новите блузки на Бенетон в някой склад, да сложат меките одеалца в килера, а да извадят бодливите родопски одеала, да направят липосукция на децата, че видиш ли са тоооолкова дебели, за да може англичанката да злепостави иначе перфектните домове за сираци...
    A ти прочете ли ми предните мнения по темата? Когато баща ми работеше в такъв дом съм ходил - всяка седмица, че и по-често. До 7-ми клас имах съученици от там. Да съм казал ,че положението е розово? М? Черно е, ама не е баш черно на лилаво както се опитват да го изкарат.

Просто и идея си нямате повечето, какви неща се премълчават. Начи таз репортерка от BBC да деойе пак да направи филм за сексуалните посегателства. Там няма да има нужда от фалшификация. Та сега, ако сте ревали, тогава черва ще повръщате. И всичко се покрива, понеже "Такива неща са трудни за доказване" и директорите са политически назначени. Това в кавичките е цитат в отговор на подаден сигнал до някъв там регионален инспекторат, който вече е под друго име.

Ми за циганките. Имало детето умствени увреждания. Пфу. Действителни случки от практиката на майка ми:

Търси се майка на 6 месечно цигане 2 месеца, за да си го прибере в къщи, понеже вече е здраво. Водят циганката с полиция и тя си заявява:

"Ко ми го връщаш, ма? Нали ся шгу мина под чашмата и утре пак щи гу върна" (това става януари месец)
    Менингит? Енцефалит? Няма закон, който да накаже майакта и да се поемат грижи за детето.

Другия случай:
    пак циганка, пак малко дете. Детето е родено с аномалии, понеже хмм. Ам понеже бащата е спуквал от бой майката, щото не изкарвала достатъчно. Бащата в момента е в затвора за нещо си. А майакта храни детето със забъркано брашно в топла вода, понеже няма пари за друго.

и кво? Държавата е виновна? Че на индивида не му пука? Че не може да гледа, какво става във всяка къща? Има много такива случай.

Ама има и много по-гадни. Между другото 85% от децата в домовете за сираци имат роднини. НО:
    а) не искат да се грижат за тях
    б) не могат да се грижат за тях. лятото в дом на баща ми сотаваха 30 деца от близо 200. Другите отиваха при баба и дядовци. Обаче хората не могат да ги изхранват целогодишно.

А тези, които нямат живи роднини? Най-хубавото момиче, което познавах беше кръгъл сирак и ...

Абе НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙТЕ. ТЕМАТА СЕ ИЗЧЕРПИ ЗА МЕН. ЕБ*ТЕ СЕ!

otherDimension, ти където ме пращаш, аз оттам се връщам.

П.П. как през войните в Афганистан и Ирак плащаха на талибаните да стрелят, че да има какво да поакажат по телевизора?
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    В старанието си Canis_Dirus да се изтъкне като много скандален и интересен, май си противоречи.
    Казваш, че тея деца заслужават да умрат?! Ти наред ли си? Имаше много, които можеха да живеят що-годе щастлив живот, ако получат нужните им грижи! После пък казваш, че ако твоето дете беше такова, щеше да го гледаш...Нали заслужаваха да умрат, какво ще си хабиш ценното време в гледането на недъгавото си дете?! Я по-добре в дерето, както сам каза или кучетата там да го ядат, кво те засяга тебе...Да не забравяме, че голяма част от децата в дома, който показаха, бяха изоставени само защото са слепи. Това не е нормално. Когато човек създава дете, той бива отговорен за него, да се грижи и да го обича цял живот. Това не е някаква дреха, която си избираш по каталог и ако ти се стори демоде или износена или дефектна, да я захвърлиш! Това е жив човек, болен човек, който има само теб, който има нужда от помощ и надежда! С подходящото лечение много от децата биха могли да живеят и да се оправи състоянието им. Canis, разсъждаваш много детски. Дано не ти се случи да ти се роди болно дете, да видим дали щеше да си толкова категоричен кой заслужава живот и кой-не.
    Ние да не сме някакви съдници-да стоим, да си играем на Господ и да казваме кой трябва да живее и кой-не? То ако трябва да преценяваме така, кво излиза? Кой е достоен? Ти, който си имаш всичко, който си здрав и не оценяваш живота, а си готов да раздаваш присъди наляво и надясно и да си показваш жестокостта и липсата на състрадание или едно дете, кеото се мъчи, но иска да живее. Дете, което се е родило, за да страда, за да се бори всеки ден за живота си...Кое заслужава?!Кой?! Ти или този, който оценява всеки миг живот?!Мисля че въпросът си е реторичен...

ПС:Подхващай и мен с гръмките си фрази, цялата съм в очакване.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

sherry, вероятността на мен да ми се роди дете с увреждане клони към нула.

1. Не пия
    2. Не пуша
    3. Не бия жена си
    4. Физически съм здрав (психически несъвсем по ваше мнение)
    5. НЕ живея в близост до голям химически завод, или радиоактивен източник.

МОето си е мое. Мойте грешки сам си го оправям. Ще си го гледам и ако видя, че няма накъде - 1 месец всяка сутрин антифриз в чая и ще си умре безболезено. Даже няма да има аутопсия.

Аз предлагам физически и с оглед човешки ресуср възможна алтернатива. Вие само критикувате. Предложете нещо по-добро бе.

И кво ще предложите? Да не си купуват депутатите коли? Да дават повече пари а домовете и децата да получават повче грижи?

Финансово е ясно, че няма да стане. А ничия психика няма да издържи, за да взимаш присърце всяка една съдба (щото сама така найстина може да ти влее под кожата и да направиш всичко възможно да помогнешо).

П.П. Между другото, медицината е третата водеща причина за смърт в САЩ. За там какво ще предложите? (Нарочно не давам числа и факти, за да са достоверни съпоставките между двете ситуации. Има и разумно решение, което никога няма да се случи)
    Grumpy old madman

Мега фен
    Град
    Utopia..

1. Не пия
    2. Не пуша
    3. Не бия жена си

бебето може да се роди с увреждане, без дори да си имал настинка
    следващите изречения не мисля да ги коментирам отново, тъй като или си с психически увреждания или се правиш на интересен. Ако е второто, то ти си идиот

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension

1. Не пия
    2. Не пуша
    3. Не бия жена си

бебето може да се роди с увреждане, без дори да си имал настинка
    следващите изречения не мисля да ги коментирам отново, тъй като или си с психически увреждания или се правиш на интересен. Ако е второто, то ти си идиот
    Да може, само дето както то написах стратистическата вероятност клони към нула. не ми се рови из медицински журнали, че да изчислявам точен проблем. Само да ти кажа, че броя на децата с увреждания като промил се е увеличил стократно от началото на 1900 от 0,1 до близо 10.
    Главни виновници - цигари, алкохол, семейно насилие, некачествена храна, наследствени заболявания. При 99% от случайте преди и по време на бременноста е правено нещо нередно. Болеста или недъга е следствие от нещо.

Що се занимаваш с мен, като занеш, че съм освидетелстван?
    Grumpy old madman

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ^
    да, така е
    искаш да кажеш, че ти и твоята съпруга ще се затворите във вашата къща, далеч от цигари, вредни храни, изгорени газове... както при Данте?
    едва ли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си