.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Зацапване след ЕСКАПЕЛ

Няколко дни преди да ми дойде ми се наложи да пия ESKAPELLE,защото згафихме с приятеля ми и много ме хвана шубето .Закъсня ми 4-5 дни,но днес ми дойде.Притеснява ме факта,че ми е много слабо,а по принцип не е така първия ми ден.На хапчето ли се дължи това според вас?
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

Град
    Септември
    Няма от какво да се притесняваш!Още повече щом си пила хапче.
    А това,че първия ден ти е толкова слабо се дължи наистина на хапчето!То има доста странични ефекти.Ако искаш да се обедиш прочети внимателно листовката на хапчето!

аве тва хапче, верно ли е 30 кинта едното? о.О

Re: Зацапване след ЕСКАПЕЛ

Цитирай Първоначално написано от teoto
    Няколко дни преди да ми дойде ми се наложи да пия ESKAPELLE,защото згафихме с приятеля ми и много ме хвана шубето .Закъсня ми 4-5 дни,но днес ми дойде.Притеснява ме факта,че ми е много слабо,а по принцип не е така първия ми ден.На хапчето ли се дължи това според вас?
    дам...от хап4ето е..щот и аз така пих ескапел малко преди да ми доиде и после като ми додие ми беше по малко цикала парвия ден но после се оправя споко си4ко ще се оправи
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

:)

може ли и аз да попитам нещо,кога се пие ескапел след колко дена на половия акт?

Благодаря на всички за отговорите За щастие при мен вече всичко е наред.На въпроса на lyloster-Да хапчето наистина е 30 лева.И за
    choveka-Хапчето се пие до 3 дни след половия акт.
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

хах, мерси... поне ще знам колко пари да си отделя, за спешни случаи х)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си