- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувки.
ami poneje sym 4uvala mnogo menniq otnosno tova dali si zatvarq6 o4ite dokato se celuva6 s nqkoi napr 4e ako gi zatvarq6 si egoist ili ne6to podobno...vie kak mislite
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Pulni gluposti.
[size=7][b][u]fosse cos
И за мен са глупости.Понякога се случва да не си затварям очите, но през повечето време - да.
po princip kogato se celuva6 s nqkoi pyrvite nqkolko pyti trqbva da si sys zatvoreni o4i a posle kat se opoznaete e po qko da se celuvate i da se gledate f o4ite
Първоначално написано от ^^FieRy_GirL^
![]()
![]()
![]()
mnnn si prosta 4esnyyYyYyy
vinagi trqq da e sas zatvoreni y4i e
syper e tapo da se opyli6 kato nqkoi riba bace
4esno mnnnn e prosto
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Целувам се най-често със затворени очи... като се оставиш само на усещанията си е някак по-вълнуващо, но ми се е случвало да го правя и със отворениАма не съм съгласна, че начинът на целуване има нещо общо с егоизма
Mda ne e lo6o sus zatvoreni o4i,6toto se otdava6 na use6taneto ,no i s otvoreni e xubava obi4am da vijdam v o4ite na nqkoi 4e me iska![]()
аз пък си ги отварям отвреме навреме и е сладко да видиш човека до теб все едно с отворени или затворени очи
абе зле сте
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ми по хубаво е със затворени. Иначе помня, че един път кат се целувах с един от бившите ми ми беше мн инт дали той си е затворил очите. И аз отворих мойте и само го гледам със затворени очи и ме изби на смях![]()
ъм нз за правила но на мене си ми е приятно с затворени о4и така и така не виждам нищо от толкова близко xD който както си му харесва ....
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Аз също се целувамсъс затворени очи.. Просто някак го правя импулсивно,но така се отдавам на чувствата си.. Иначе някой път ме избива любопитството и си ги отварям за кратко време...
Иначе това кой как се целувал са глупости измислени от хора,които са нямали какво да правят... а тъпото е че някой вярват..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Ами и аз по принцип със затворени,ама ми се е случвало и с отворени...нз със затворени повече ми харесва ама секи с предпочитанията си.
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Хах абе ако ти е приятно гледай , ако не недей , а ако си се знаете с момчето що не поговорите ... Мисля че ако сте си близки не би ви било срам за товаТака се тръгва по пътя на опознаването хахах
след време сиг. ще зададеш и същия въпрос за оралната любов
![]()
Любовта е като вятъра,не мога да я видя,но мога да я почувствам!
Според мен пълни глупости понякога се налага друг път-не
Трудно е да скъсаш корабно въже,
но още по-трудно е да разбереш
истината за едно момче....
Ми с отворени,със затворени-се е целувка.Както дойде.![]()
interesu dr mneniq :P
emi na men li4no mi e po udobno sus zatvoreni,ina4e 6e stana krivoglet![]()
Когато целувам приятеля си го гледам в очите както и той мен...При всеки е различно и всеки различно го приема!
Аз си затварям очите защото просто така го чувствам!
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Обичам да съм със затворени очи.. Но рядко се целувам така.. Като целувам момчето, което обичам, рядко си затварям очите.. Просто съм по сигурна ако гледам, че си е затворил очите... И когато ги отвори, аз просто му се усмихвам...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Първоначално написано от Undying
Напълно съм съгласна. Това нещо, че като се целуваш с отворени очи не обичаш искрено или си егоист... са пълни глупости. На всеки му е до чувството дали ще ги затвори или не. Аз не винаги съм със затворени очи когато се целувам с приятеля ми, а го обичам страшно много! И не мисля че като тръгнеш да се целуваш с някой мислиш за тва дали да си със затворени и отворени очи и дали човека срещу теб ги е затворил...
Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...