- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувки.
Ако целувам сравнително набързо и кратко приятеля си, най-често вече не си затварям очите. Иначе, ако искам да насоча усета си към други сетива, не към зрението, и да почувствам по-силно целувката, затварям очи. А и ми е често странно така да сме си втренчени един в друг с приятеля ми, той рядко има навика да затваря очи. Казвал ми е, че така се чувствал несигурен и си затварял очите само ако така или иначе е тъмно и няма как да види нещо много-много... Но аз лично си смятам, че целувката със сзатворени очи е по-чувствена...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Emi ako go haresvash moje i da go gledashaz po princip si gi zatvarqm ochite... nz .. vapros na lichen izbor
![]()
Очевидно не си опитвала. Опитай и ще осъзнаеш, че от толкова близо не виждаш нищоПървоначално написано от ^^FieRy_GirL^
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И на мен ми е по-приятно като се целувам със затворени очи,тъпо е като се гледаме,някакси магията изчезва,поне според мен![]()
![]()
![]()
според мен е най-важно да се целуваш със човека когото обичаш,а щом го правиш с него всичко ти се струва прекрасно![]()
Аз понякога ги затварям, понякога не-зависи от ситуацията, правя го несъзнателно. Но май повече ми харесва с отворени очи, обичам да го гледам в очите, докато се целуваме...ммм..толкова е сладичък...![]()
лелеле няма никакво значения в какво положения са ти очите (отворени или затворени) важното е да се целувашнали така
!Въпреки,че съм чувала,че се със затворени очи,когато чъвстваш нещо кум този човек,а не ти е просто за да се целуне6,ама аз и на тва не вярвам.За тва,когато се целуваш,се целуваш другото си идва от самосебе си!!!
![]()