- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- параноя ли ?!
zdraveiteiskam da vi pomolq za savet vodq redoven polov jivot s priqtelq mi no vinagi sled towa si wkarvam nqkakvi paranoi i postoqnno mislq 4e moje se e slu4ilo ne6to a realno znam 4e vs e bilo dobre kak da spra da si vkarvam nqkvi paranoii ii da si mislq gluposti
![]()
![]()
Сбъдване!!! А колко се бяха сънували! Те се срещнаха! Те…
Трябва да имаш вяра на приятеля сиаз винаги му имам доверие дори когато сме били без презарватив
![]()
ne se vprqgai.. smisal shtom znaesh che ne moje da e stanal gaf nqma za kakvo da s epritesnqvash .. a i sm sigurna che toi se griji i za nego shtoto to ne e gaf samo za teb![]()
Nqma veche strasti - Sexyt stana kato zdrasti!!!
хах... тва параноята е мноо страшно нещо -.- то и аз съм така от време на време и на моменти направо откачам![]()
na vsqko momiche mu se e sluchvalo sigurna sm ....
Има ли смисъл в написаното от теб? Какви очаквания имаш от нас?
???
Най-доброто нещо което можеш да направишПървоначално написано от MrS.bEpS
![]()
Любовта е като вятъра,не мога да я видя,но мога да я почувствам!
mili4ka vqrvai na priqtelq si i ne pozvolqvai paranoqta da te hva6ta,za6toto az sam sa6tata i znam kakvo e
и аз първите няколко пъти бях така..обаче зех да си стъпвам на краката и да не си вкарвам паника
epa vie ste ludi kat znaete che nema shans da e stanal gaf ....bez komentar
![]()
Ам най-добре отиди на психолог само един разговор и параноята ти ще изчезне повярвай ми!![]()
Не Човек А Душевно Състояние....
Спри да правиш секс... Едно е да те лови параноята два пъти в годината, друго - всеки ден. Очевидно не си дорасла....
Oh i az sam taka pravim go s prezarvativ i sa6to taka ne e svar6val v mene,nooo sega trqbva da mi idva ama o6te ne mi e do6lo postoqno mislq za tova znam ,4e ne trqbva da se pritesnqvam(za6toto nqma pri4ina) pak i zakasnqva ot pritsneniq ama samo tva mi e v glavata.Ujasss![]()
![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Oh i az sam taka pravim go s prezarvativ i sa6to taka ne e svar6val v mene,nooo sega trqbva da mi idva ama o6te ne mi e do6lo postoqno mislq za tova znam ,4e ne trqbva da se pritesnqvam(za6toto nqma pri4ina) pak i zakasnqva ot pritsneniq ama samo tva mi e v glavata.Ujasss![]()
![]()
![]()
Schneeflocke
kak taka bez sex ? .... tfa si enujda :P
моята най-добра приятелка така се вкарва във филми...ма тя си внушава че е бременна...нищо че примерно приятеля и е свършил в устата и тя го е глътнала...според нея е минало през стомаха![]()
тфа параноята е мн лошо нещо...не се панирайте за няма какво...аз имам една поговорка..".каквото съм си помислила ме сполетява."..затфа не си и помислям че е станал гаф
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Хм знаеш ли какво ? Това не е добре ! И се ликува трудно но няма лек за слабите хора ! Знаеш ли какво ще ти кажа най-добрия лек ! Следващия път когато се замислиш за това си кажи " А ше ти еба пичката лелина у шибаната параноя или умирам или не аиде на маикати в путката ! " Това е доста добър лек но за слаби хора не става !Първоначално написано от vicious
1во. Вярата,деца не отглежда.Първоначално написано от MrS.bEpS
2ро. Как ще си сигурна,че той няма да ти лепне някоя венерическа болест,за която може и да не предполага?!
Мога да те уверя,че съм по-дорасла от теб и имам по-голям сексуален опит.На 21 години съм,но винаги след секс,когато имам възможност пълня презерватива с вода,за да видя дали не се е скъсал. И винаги,когато е свършвал в мен,нищо че съм на хапчета,си правя тест за бременност.Първоначално написано от Schneeflocke
И аз ли трябва да се откажа от секса?
Хаха,между впрочем сексът не е само удоволствие,а повече отговорност.Затова параноята е разбираема.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower