.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

2ра дупка на ухото

искам да си направя втора дупка на ухото тая седмица след даскало,ще боли ли? с какво да си я направя,с пистолет или абокат??

Град
    варна
    Ти-сама ? по добре на козметик , колкото и да е просто да се дупчиш сам не е много безопасно. едва ли ще боли , ако е на мекото на ухото , на хрущяла вече може да има някаква по лека болка , но не голяма

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

няма аз да си я направя,вие луди ли сте то аз съм си виновна че не доуточних ше ида или на козметик или в някво студио,къде в пловдив мога да отида на хубаво място,за пробиване

Град
    някъде...
    Ми с абокат аз казах вече..и си пречистваи ухото със реванол вечер!

С пистолет не боли много, но раздвижвай обецата сутрин и вечер като я движиш напред назад-по този начин ще заздравее по-барзо. Също така не си мокри главата, или ухото където е обецата, поне седмица. Не дръж и нмого на студено главата.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    В никакъв случай пистолет!И не,не боли.

не боли
    препоръчително е с абокат, така ще е по-сигурно и никакво сребро на прясна дупка

тука ме вкарахте в някакви филми тотално..
    N0_feAR
    МнениеПуснато на: Пон Дек 10, 2007 10:38 am Заглавие:
    не боли Wink
    препоръчително е с абокат, така ще е по-сигурно и никакво сребро на прясна дупка

1вите ми дупки бяха със сребро и проблеми НИКАКВИ!

gree_girl написа:
    Също така не си мокри главата, или ухото където е обецата, поне седмица. Не дръж и нмого на студено главата.

лудддддддддддда ли си ?да не си мокри главата седмица..тт.Глупости - още същата вечер си намокрих ухото и нямах проблеми..
    Jamalska
    МнениеПуснато на: Пон Дек 10, 2007 2:16 am Заглавие:
    В никакъв случай пистолет!И не,не боли

що не с пистолет?

казали са ви някакви глупости и айдеее...
    и на мен оня глупак ми каза - не ги върти ,месец и половина ги носи..ама ест че не го послушах.стига сте се шашкали де
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Зависи къде ще ти е дупката... Ако е на мекото може и с пистолет. Не боли въобще. На хрущяла ако е - най-добре с абокат. Пак не е болка за умиране. Гледай 1вия ден да не я мокриш и наистина най-добре не слагай сребро на прясна дупка, щото може да получиш няква алергична реакция... Поне така съм чела.

Мии мен на хрущяла с пистолет ме дупчиха...Болеше .Но се изтрайва,не е страшно...
    Обиците,разбира се,поне един месец трябва да са медицински.После к'вито искаш слагай.
    Ухото си го мокри,аз моето го мокрих,нищо лошо не се получи...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Oх трябва ли пак да се обеснява сложната философия?!

Град
    В КЪЩИ
    Аз си пробих носа в един салон (сори ама не му запомних името) на Пещерско на аптеката на ъгъла точно до нея има една вратичка и там е . А по-надолу към Царевец има фризиорски салон БЕНИ и там пробиват.. М/у другото днес като отидох на даскало една приятелка си беше продупчила сама ухото и каза, че не боляло ама не ти го препоръчвам.
    ...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!

това с мокренето за първи път го чувам... и искаш да кежш кат си пробие ухото да стои една седмица без да се къпе ли....да бе да....глупости
    Ice_Queen_ среброто не се прпоръчва за прясна дупка, защото се окислява, това че ти не си имала проблеми не значи че другите също няма да имат. За това най-добре мед.стомана или титан. Относно пистолета....и моите дупки на мекото са правени с пистолет, не е кой знае ква философия, но е много по-добре с абокат, не ми се обяснява защо....има gooogle там си търсете обяснение.

Супер фен Аватара на rakiQ
    не боли хич
    отивай в някой фризьорски салон при козметичката и давай да те застрелят с пистолето

1. Препоръчително е да не е с пистолет.
    2. Ако ше се пробиваш никви козметички/докоЛки и т.н., само в студио!

Ne boli tolkova vypreki che az beh golqma panika tolkova me beshe strah che mi padna kryvnoto ... ne se pritesnqvai v nachaloto moje leko da ti shtipe no ne e bolka za umirane ... tova za srebroto ne e vqrno nosi si go no izchakai pone 2-3 sedmici s medicinskite obichki ... do kolkoto znam .. ako imash neshto problemi sled vreme si sloji medicinskite pak ili do kolkoto sym chuvala slagai si zlato pomagalo na uhoto da zarastne po byrzo ... USPEH

ami az imam na ednoto uho 2,a na drugoto 3 dupki brat mi mi gi probi vka6ti napravo s medicinska obica i ne me bole6e izob6to taka 4e ako e s pistolet ili abokat pak nqma da te boli
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

аве прави си където и колкото искаш дупки, ама днеска като ходих в Моника-та тоя човека през цялото време ги хранеше козметичките и си е прав, щото при тях може да станат кви ли не сакатлъци - я ти засегнат хрущяла, я ти направят накриво дупките или нещо друго х)
    тъй че отиди по - добре в студио и ако е на мекото на ухото става също и с пистолет х) и не боли

Аз познавам 1 момиче, което си направи втора дупка.Зависи обаче дали искаш да е на мекото или отгоре на ухото.Ако е отгоре малко ще боли, но бързо минава

аз също много искам 2ра и сега ще се опитам да убедя наште да ми дадат ляляля .... мн е яко ... аз искам само на едното ушооо

а мама мноо лесно се нави х)
    за втората тя ми вика: Аре няма ли си правиш и ти още една дупка на ухото, егати аз си направих, теб да не те е шубе
    А за третата само й викам: Дай ми пари и тя: За кво... прави неква пауза и вика, аве в крайна сметка мен кво ми пука за кво е х) стига да не се дупчиш по зърната или от долу, прави кво щеш

в заключение: мама е пич

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Аз си дупча ушите сам с стерилна игла и спирт. Пробивам, почиствам и си слагам сребърната обица ( е малко наболва де ) и нямам никакви проблеми
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Голям фен Аватара на joannalof
    Имам втора дупка на ухото от 4 месеца почти и не спира да ме боли ... даже едва спа на тази страна Онзи ден леко си закачих обицата и започна отново да ме боли {беше спряла от 1-2 дена} на другия ден като си слагах другата обица отново се закачих и ми прокърви Моля ви кажете ми какво да правяя... много ме боли и нз вече
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Повече от фен Аватара на slun4o2
    не не боли

joannalof
    ходи в някоя аптека и кажи, че те боли ухото и те ще ти дадят нещо една фр по същия начин и го оправи иначе беше болка страшна
    Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.

-------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си