Да започнем от начало ходех с едно момиче ,име няма смисал да казвам не го познавате.И така се запознах с братовчедка му на име Поли.След известно време скъсахме с това момиче и аз реших да тръгна с това момиче всичко става преди около 2 годинки.Е трагнахме там по чата доволни изпращаме целувки ала бала, но до тук.Започнах да я карам да се видим тя казваше че е заета, че е при баба си, че трябва да учи и така.Един ден бях по настоятелен и Поли ми каза че ималко друго момче от тук се прояви най-лошото нещо което съм притежавал отмъстителност , и казах че ще и направя гадно.Е след време започнахме си пишем и така тръгнахме пак и аз готов да отмъстя я зарязах.Стана и много гадно след това пак трагнахме аз я зарязах отново.На третия път почнах я обеждам че я харесвам и че искам да бъда с нея може би вярно го исках но друга част от мен на 15 годинки съм бил все пак исках курварски живот е ми трагнах с друга и ходех с двете на края останах с другата.И така миналага година викам ще бъдя с това момиче вече сериозен трагнахме много убеждения много нещо супер ходехме беше ми кев но не съм имал такава сериозна връзка и ми трябваше малко време и се затворих в наз не излизах не правех нищо.Добре но тя мислеше че ме срам от нея, че не я харесвам и ме притисна един път и ми казва с мен ли си или не, казвам че съм с нея но ми трябва време и така ме притиска а когато човек го притискат прави винаги грешки и избрах да не съм с нея всичко става миналата година по това време.Е хубаво разделихме се окончателно, но ето преди месец някаде реших да трагнем но тя каза че има друг и мен тогава ми стана нещо и я заобичах истински толкова че просто немога го опиша.След това я видях с друг и си казах тя ще се върне отново при мен и така я заобичах може би ощя толкова.И нейска сме заедно кара ме да я забравя но аз неискам.Ще се боря до като мога за да види че вече я искам истински и че имам чуства а не да мисли че всичко ето така ще промине.Искам да ми изкритикъвате и да ми кажете как мога да я върна макар че шансът за това е 1 на милион.Извинете междъдругото но есета и съчинения не са ми в стила и друго изразявам мислите си.