- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лъжливото овчарче - моята история.....
Да започнем от начало ходех с едно момиче ,име няма смисал да казвам не го познавате.И така се запознах с братовчедка му на име Поли.След известно време скъсахме с това момиче и аз реших да тръгна с това момиче всичко става преди около 2 годинки.Е трагнахме там по чата доволни изпращаме целувки ала бала, но до тук.Започнах да я карам да се видим тя казваше че е заета, че е при баба си, че трябва да учи и така.Един ден бях по настоятелен и Поли ми каза че ималко друго момче от тук се прояви най-лошото нещо което съм притежавал отмъстителност , и казах че ще и направя гадно.Е след време започнахме си пишем и така тръгнахме пак и аз готов да отмъстя я зарязах.Стана и много гадно след това пак трагнахме аз я зарязах отново.На третия път почнах я обеждам че я харесвам и че искам да бъда с нея може би вярно го исках но друга част от мен на 15 годинки съм бил все пак исках курварски живот е ми трагнах с друга и ходех с двете на края останах с другата.И така миналага година викам ще бъдя с това момиче вече сериозен трагнахме много убеждения много нещо супер ходехме беше ми кев но не съм имал такава сериозна връзка и ми трябваше малко време и се затворих в наз не излизах не правех нищо.Добре но тя мислеше че ме срам от нея, че не я харесвам и ме притисна един път и ми казва с мен ли си или не, казвам че съм с нея но ми трябва време и така ме притиска а когато човек го притискат прави винаги грешки и избрах да не съм с нея всичко става миналата година по това време.Е хубаво разделихме се окончателно, но ето преди месец някаде реших да трагнем но тя каза че има друг и мен тогава ми стана нещо и я заобичах истински толкова че просто немога го опиша.След това я видях с друг и си казах тя ще се върне отново при мен и така я заобичах може би ощя толкова.И нейска сме заедно кара ме да я забравя но аз неискам.Ще се боря до като мога за да види че вече я искам истински и че имам чуства а не да мисли че всичко ето така ще промине.Искам да ми изкритикъвате и да ми кажете как мога да я върна макар че шансът за това е 1 на милион.Извинете междъдругото но есета и съчинения не са ми в стила и друго изразявам мислите си.
колко пъти си ходил и си зарязвал момичето аз 4 или 5 преброих ти си идиот ,пълно нищожество. и ко сега като видя че е щастлива с друг гадно ли ти става а ?!? тъпак първо разбери какво искаш после действай ....
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
mmm nezaslujava6 pak da e s teb... gadno si postupval, i makar nqkoi da kajat vseki 4ovek gre6i ima 6ans a ne bih dala takuv 6ans.... da me razigravat i az samo da si pro6tavam i da si mul4a![]()
Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!
Знам, но все пак хората се променят и те ме промени и станах човек за мен тя е единствена друга няма.Знам какво съм направил да ме наречеш идот малко ми е знам :< просто разбирам когато е много късно сега ще си седя сам с болакта и това е...........
Еми и с мен да се подиграят толкова пъти и аз няма да искам да имам общо с този човек...
Така че ако искаш да си й полезен с нещо - остави я на мира. Единственото, което правиш е да й досаждаш.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
![]()
Какво да ти кажа незнам.В момента аз съм в същото положение.Момчето което обичам ме нарани доста пъти и след това все се връщах при него когато го видех и ми кажеше някоя дуга мила думичка.Най-много ме е яд,че съм супер наивна и му вярвах и още му вярвам сляпо...Моят съвет е остави момичето намира,а пк след време може нещата да се променят и тя да те потърси тогава...нищо не се знае.Ти много пъти си е наранявал и на нея и е писнало,в момента и аз съм на това положение и се чудя как да забравя човека на който държа супер много
![]()
![]()
s tebe sum 4ever :}Първоначално написано от kael
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
![]()
![]()
+1 !Първоначално написано от kael
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Първо - ти не си наясно със себе си..![]()
Второ - ти не я обичашСамо си въобразяваш, че е така, защото ти е било отнето нещо, което си мислел за свое и сега пак искаш да си върнеш. Изключително егоистично и най - вече непочтено спрямо момичето..
Порастни и гледай отговорно на нещата
Още не ти е дошло времето да се занимаваш с такива неща! (поиграй си с кукли) Ах, и пожелавам ти някой ден да порастнеш наистина и да осъзнаеш какви са ценните неща в живота и да не ги губиш! Мисли за хората около теб.
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
и аз с вас!Първоначално написано от kael
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Ти пък големия P.I.M.P.Първоначално написано от kael
- по темата: Еми незнам човеко, да си мислил![]()
Аз и се чудя на ъкъла да ти е давала шанс отново и отново.. аз ако бях след първия, наай много втория път и после небих ти обърнала и капчица внимание. Не го заслужаваш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
PIMP не е съкращение a най обикновенна дума .... и значи сводник - не виждам на къде биеш
/оффтопик
Kaelчо пак се изявява... EVERYBODY, LOOK AT HIM! Той е човека,който ще ви покаже пътя!Трябва да му обръщате внимание! Той това цели,защото трябва да избие поне този комплекс
![]()
Мойто момче,не е това начина по който се печели уважението!
dance
[sarcasm] ти моето уважение го спечели [/sarcasm]
Може да ми е гадно, но няма я забравям да си ходи с момчето да прави каквото знае за мен е важно да разбере че я обичам истински и този път това не е шега или ще изгуби от това или ще спечели от нея зависи.Просто това съм го правил преди 2 години когато съм бил на 15 и като всяко нормално момче съм мислел с доланата глава а не с която трябва...
I'm not a perfect person.There are many things i wish i didn't do but i continue learning.I never meant to do those things to you.And so I have to say before I go, that I just want you to know.
I LOVE POLLY
До автора - ти си ПЪЛЕН олигофрен. Брех, не вярвах че има ЧАК толкова тъпи индивиди, но явно съм грешал.
Щом съм олигофрен даи ми агрументи които го доказват щом ти си идеала на България.....
I'm not a perfect person.There are many things i wish i didn't do but i continue learning.I never meant to do those things to you.And so I have to say before I go, that I just want you to know.
I LOVE POLLY
Това е аргументът ми.Първоначално написано от taffyy
Да знам това бях на времето не го отричам не се и гордея с него, но хората се променят в този случай към добро ..
I LOVE POLLY
Първоначално написано от 1n5ub0rd1na73
![]()
![]()
Как може да си играеш така с момичето.Сега не те ли гризе съвестта?И после защо имало лоши момичета(и тях не ги защитавам)....
Едва ли ще се върне при теб,дори и звезди да й сваляш.
abe 4ovek ti ne si dobrene iskam i da si predstavqm na momi4eto kvo mu e bilo ili kakvo i e
az ako bqh na neino mqsto nqma6e da ti dam o6te edin 6ans SORRY maina ama ujasno si postapil
![]()