.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Град
    MoHTaHa
    1. Ти не я обичаш !
    2. "Едва когато нещо си отиде и с него се простиш,разбираш колко ти е нужно и тъжиш" !! ... така е и при теб,а?!?

alex4o според теб може да не я обичам, но по важното е аз какво чуствам.Ще си проличи след 1 година като са ми същи чуствата ще видим дали не я обичам.
    I'm not a perfect person.There are many things i wish i didn't do but i continue learning.I never meant to do those things to you.And so I have to say before I go, that I just want you to know.
    I LOVE POLLY

alex4o според теб може да не я обичам, но по важното е аз какво чуствам.Ще си проличи след 1 година като са ми същи чуствата ще видим дали не я обичам.
    I'm not a perfect person.There are many things i wish i didn't do but i continue learning.I never meant to do those things to you.And so I have to say before I go, that I just want you to know.
    I LOVE POLLY

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от taffyy
    емии хубаво,радвам се,ако е така,обаче по нещата които си и причинил...не мисля,но..както кажеш

Е какво се прави немога си зарежа миналото или да върна времето на зад
    I LOVE POLLY

=D> bravo pi4 ne se otkazvai do kraq.kogato izpitva6 uvstvoto lubov si ne na 7-moto a na 8-moto nebe.ako tova momi4e te kara da se 4uvstva6 taka ne se otkazvai ot neq!

Мега фен Аватара на koalka
    Хаха, ти ако мислиш, че ще ти повярва...
    Аз това момиче, ако съм направила така, няма да мога да я погледна в очите.Толкова пъти си я зарязвал и когато виждаш сега, че не можеш да я имаш и че няма да е с теб, аууу "обичам я истински".А помисли ли за нея през това време или само за себе си?

idiot! obi4al q bil obi4a6 q 6toto e nedostupna z atva ! kato trugnete * ako tugnete pak 6e q zareje6!) ostai momi4eto da i6a ot tebe sigurno ve4e i se gadi!

Супер фен
    Аз я искам,не я искам ама я искам
    Това ми заприлича на онези момиченца,които още не мислят за любов , а за барбита

Когато изпитае това чувство тогава ми казвайте дали я обичам.
    Знаете ли какво е преди да си легна гледам нейни снимки, насълзяват ми се очите като на бебенце и лягам да спя.Да ама не неога заспя понякога с часове защото ме боли от вътре за делата който съм напаравил и съм я бил наранил.Когато пък я видя с приятеля и отбива ми се всяко желание за живот.След като не я обичам спорд ваз след няколко години ще пиша пак по тази тема със същата любов и със сущата болка както в момента
    I LOVE POLLY

Не успях да прочета всичките отговори на хората всеки си има различно мнение и различна воля.Моята работа има нещо общо със твоята смисал мойто момиче няма друг ходили сме 2 3 пъти и аз така не можах покажа що за човек съм но както и да е искам да ти кажа че и при мен е така всеки ми казва откажи се откажи се нямаш вече шанс със нея и аз се съгласявам със тях но някаде там вътре във мен не мога да се примиря със мисълта че няма да я спечеля и не слушам никого мога само да кажа че няма да се откажа колкото и да боли докато не си е моя няма да спра да се мъча за сега само 2 годинки я обичам за някой са малко за други са много но щом тя не е със мен значи не са достатчни искам да ти кажа да не слушаш никой и да не се отказваш някога и ние ще си постигнем нашето без значние кога [/b]НЯМА НЕ ВЪЗМОЖНИ НЕЩА (И аз като тебе не успявам много много да се изразявам но предполагам че ме разбра какво искам да кажа) Успех
    Надеждата Умира последна

Приятел..познаваме се нз от 1-2 години не знам за тоя случей да наистина си виновен до някаде ако си преебал на неколко пъти обаче сега те усещам че наистина имаш чувства към това момиче

С теб съм и само Левски и Ботев ВРАЦА
    .

Град
    София
    Набор '90 си нали ? То тва поведение е много типично за повечето от вас ( не искам да обидя никой ) Да идиот си, да адски тъпи грешки си направил.....и да може би наистина ти е дошъл ума в главата и вероятно наистина си се влюбил жестоко. И те разбирам, че ти е адски гадно като се сетиш какви глупости си правил, и аз съм бил в подобна ситуация. Е аз не успях да я спечеля и след няколко години мъка и с помощта на няколко много свестни момичета успях да го преодолея. Само мога да ти пожелая успех, не се предавай докато има няква надежда....но много внимателно трябва да усетиш границата когато вече няма такава и само се самоунищожаваш...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Sevt мерси за подкрепата много.Съжалявам че не си се събрал с момичето но дано поне си намерил по добро от него.Защото висчки ми викат че има и по добри но знам че го казват за се откажа от нея защото шанса е малък, но го има.А за сега аз по добра от нея не съм срещал
    I LOVE POLLY

toq pi4a deto e pisal purviq komentar e absolutno prav ! vse pak si q razigraval tolko mn 4e kak da ne mu pisne na 4ovek !basi ni6tojestvoto deto kaza mom4eto si dea ! e zaradi takifa kato tebe ve4e nqmam vqra na nikoe mom4e i samo moga da haresvam no bez da obi4am ! 6te ti se vurne tupkano tupak takuv! :? :? :? :?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ох човече болезнено е когато пораснем и осъзнаем колко глупави сме били.. Ми право напред квото и да става, с тебе съм

Животът е адът описан в Библията!

Фен
    Град
    stara zagora
    на мен ми се случи подобно с разликата че не аз зарязвах а бях зарязвания и не бяха 4-5 а 11 .Но в крайна сметка като отмине времето помним само хубавите спомени (или поне аз). А това че си постъпил гадно така си е.Не знам какво може да ти я върне. Може би нищо.Все пак гледай да знаеш какво искаш.Хората се променят.Ама хората не може да те чакат да се промениш.Живота се променя всеки ден, но не можеш да се накланяш ту към едно ту към друго.Реши какво искаш и застани на място.Отстоявай.Пък кой знае може и да се върне при тебе ...
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Голям фен
    Ех мамка му всеки прави грешки,Тафчо,ама ти твоята си я повторил,потретил....подесе ил.Нормално е сега тя да те отблъсква.Моят съвет е засега да я оставиш намира поне докато не се изясниш ти със себе си и тя със себе си. И двамата имате нужда да разберете какво точно искате един от друг.Аз ти стискам палци иииииии успех :P
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Да,виновен си...И аз да бях и аз щях така да постъпя...По принцип си сгрешил,но не бива да губиш надежда за нещо по - добро...потърси нещо повече от нея .. може пък и да намериш .. и все пак .. малко изтъркано ,но за всеки влак си има пътници ... не губи надежда .. !!!

Цитирай Първоначално написано от rubi
    Цитирай Първоначално написано от kael
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    s tebe sum 4ever :}
    и аз с вас!
    me to!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си