Otskoro jiveq v Angliq. Otkakto sam tuk stranata ni be6e predstavena s 2 filma na BBC-tozi i filmat za decata v Mogilino- Izostavenite deca na Balgariq, koito predpolagam pove4eto ve4e ste imali "4estta" da gledate.Tozi film be6e 4ast ot poredica za stranite izto4no ot biv6ata Jelqzna zavesa.Vsi4ki strani bqha predstaveni kato mnogo koloritni,razviva6ti se i t.n.. 90% ot filma za BG be6e za Azis, koito s pravo be6e opisan kato "ciganin,travestit,pederast, IDOLAT NA BALGARITE,potencialen bade6t deputat" ako ne me laje pametta komentiraha za klipa mu s homoseks sceni v carkva, pokazvaha kak si klati zadnika- LICETO NA BALGARIQ. daje predlagam nova tema: ZADNIKA NA AZIS-LICETO NA BALGARIQ. to tova mai se dokaza mnogokratno (da me pro6tavat lubitelite na 4algata).za ostanalata 4ast ot filma-ciganite,neobrazovanostta pri tqh,bezraboticata i t.n. ne moga da tarsq otgovornost ot nikogo,no za LICETO I IDOLA NA BG... Molq vi se,be hora, ne me karaite da se sramuvam,4e sam Balgarka.4uvstvoto ,povqrvaite mi, nikak ne e priqtno...