.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Искам да надебелея

hora mn iskam da nadebeleq mislq 4e sum mn slabi4ka ( na 16 sum 167sm sum visoka i teja 45 kg iskam da stana pone 50 kg nz na kakvo se dulji tova moeto qm si vsiu4ko ot ni6to ne se li6avam no kakvoto i da qm vse ne mi se lepi ima li nqkakav na4in koito da znaete ili 4uvala sum za uprajneniq pri koito moga da si oformq muskoli i taka da izglejdam po pulna ... mamka mu iskam da imam dupe a nz kak

Град
    мии тама да тама... там ще да е ... хмм дам тама е
    Мила само мога да ти кажа,че аз съм на 18г а съм 42кг и съм 152 висока... споко аз преди няколко месеца бях 39кг... и напълнях за6тото ядях мн мед орехи и лимон ... а то подсилва ако искаш опитай има ефект, но го съчетавай със спорт...
    успех дано постигнеш каквото искаш

da no ti si minion4e i 42 si e perfektno ) 6te probvam s meda dano ima efekt i pri mene 4e ne iskam ve4e da sum klio6tava

такъв ти е метаболизма.примерно мене квото хапна ако не ми се лепне няма мине номера...кво да ти кажа...ваще слаби ли са?

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Qj kato za svetovno!Samo tfa shti kaja

Град
    у вас
    Общо взето спорт и ядене. Яж много калорични храни мазни, сладки.

А за спорта ти реши кокво точно ти се прави. Фитнес или нещо друго плуването е добър варянт.

Град
    Под масата
    Т'ва за меда орехите и лимона и други хора са ми го казвали и аз искам да напълнея (да стана поне 70 кг) и ще взема да го пробвам това накрая
    dance

moje bi naistina e ot metapolizna no nikak ne mi haresva toq metabolizam iskam da nadebeleq i naistina mislq da po4na fines4e

щи кръцна малко от мойте мазнинки тамън ще сме доволни и двете
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си