.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Еякулация

Еякулация

Аве да питам какво е чувството,какво да напрая ако ми се случи в училище,нека тея дет са изпитвали обяснят

Ше си седиш с изцапани гащички...
    Gaming is not just about wining or loosing, it's about passion . This is our reality.

ОК ама искам повече инфо

Тъй като никой не отговаря и аз ще си остана необразован затваряйте я!

Град
    ФъФф КлубЪъ
    ти идиот ли си?
    Мислиш, че тва се случва ей така?
    Не, не можеш да си седиш спокойно и да се изпразниш...
    Иначе при еякулацията настъпва оргазмът, което е мнооого приятно чувство повярвай ми, всъюност ти и без еякулация достигаш до оргазъм.

ОК Добре навикахте ме,добре затваряйте темата,И за последният коментар еми на 12 съм и не знам още!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Проявете малко разбиране ве Дееееееба!

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от Moonwalker85
    ОК Добре навикахте ме,добре затваряйте темата,И за последният коментар еми на 12 съм и не знам още!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Проявете малко разбиране ве Дееееееба!
    А защо не попиташ мама/тати? Те надали ще ти се подиграват... Всъщност, те са единствените хора на света, които няма да ти се присмеят на малоумните въпроси....

ПП: Не си познаваш собственото тяло, нямаш елементарни познания, но виж как хубаво псуваш, направо бонбонче...

ПП2: Just google it.... Google не се бъзика с идиотите, да знаеш.

Затворете я таз тема де!Зех си поука спирам с тъпите въпроси (btw напраих темата гат ми беше тъпо и затуй задавах тъпи въпроси)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си