- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- чудя се...
sled eskapel vazmojno li e da ti zakasnee ili da ti propusne edin mesec?
По принцип след ескапел би трябвало да получеш кървене в идната седмица...
emi edna sedmica sled kato pih hap4eto mi doide,mn malko i za 3 dni nqkade i ottogava mi zakasnqva s mesec,vazmojno li e da sam bremenna ili vsi4ko tova idva ot hap4eto?
Един въпрос: Ти не си ли прочете листовката?
Мързелът е велико нещо....
Schneeflocke
Един въпрос: Ти не си ли прочете листовката?
Мързелът е велико нещо....
a ti 4ela li si q?
Чела съм я, и?Първоначално написано от penka
На мен ми дойде по рано след като го взех но до колкото си спомням е нормално да има объркване в цикала.пък и това че ти закаснява може да не е от хапчетата в смисъл организма си знае какво прави и всеки организъм приема по различен начин промените.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Чела съм я, и?
i kakvo si pro4ela???
Листовката на Ескапеле Таблетки... Други умни въпроси да имаш?Първоначално написано от penka
ПП: Ето ти един цитат от листовката:
4.8 Нежелани лекарствени реакции: Възможно е да има смущения в характера на кръвотечението. При 78% от жените следващата менструация се появява до 5 дни от очакваното време.
Ако следващата менструация е просрочено с повече от 5 дни, трябва да бъде изключена бременност.
Това повдига въпроса - ТИ чела ли си я....![]()
самото хапче е хормонална "бомба" нормално е да се разбъзикаш....ще т доде споко
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
emi az pih eskapel i sedmica sled tova mi doide,imah leko karveno,no posle mi zakasnq s pove4e ot mesectaka 4e spored men e normalno,vse pak hap4eto e dosta silno