.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

малко съм объркана...

здравейте искам просто да споделя нещо с вас и да ви питам нормално ли е? та, зна4и с гаджето ми ходим от края на октомври, обаче се виждаме много рядко... само в събота ... живеем в един град, но учим в различни училища и сме в различни смени ...а той не иска да излизаме след като свърша даскало... опитвам се да се примиря с това.. но много ми е трудно... а когато се опитам да му кажа нещо, той ми казва " мисля че се разбрахме "... и до тук.... и само ми повтаря че втория срок ще е различно ( ще сме в една смяна )...обичам го, сигурна съм в това... но просто се чудя това нормално ли е ? моля ви за мнение ..
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Mislq,4e qvno prosto ne mu se izliza.Shtom ste v razli4ni smeni,trqbva i da u4i vse pak..Ne se pritesnqvai.Govori mu spokoino i vsi4ko 6te se upravi..Uspeh.. I na dvama vi.. \/
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    Пловдив
    спокойно напълно нормално е...или трябва да бягате от даскало или да си ходите на училище и да се виждате събота и неделя...аз съм на първия принцип но се пак и гаджето ми няма нищо против

Град
    u nas :P
    povqrvai mi-imala s1m s16tiq problem..i za s1jalenie ne se zad1rjahme d1lgo no pri vseki e razli4no-opitai se da zadade6 tova kato tema i ne mu pozvolqvai da q smenq:P tova e moqt s1vet
    It's so simple-I don't wanna have everything,when I realy want something,I fight to get it :P

Цитирай Първоначално написано от Lashes
    спокойно напълно нормално е...или трябва да бягате от даскало или да си ходите на училище и да се виждате събота и неделя...аз съм на първия принцип но се пак и гаджето ми няма нищо против
    xixixix absolutno :P

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Цитирай Първоначално написано от Lashes
    xixixix absolutno :P
    +1 :P

Dam siguren sam 4e i toi te obi4a mnogo prosto ima za u4ene i tova e vsi4ko ne se pritesnqvai i as sas moqta priqtelka sme daje po zle v razli4ni gradove no jiveem nqkaksi makara i trudno no ot vsi4ko nai vajnoto e lubovta ima6 li lubov ima6 vsi4ko
    -Icko-

Как пък попадате все на такива индивиди!
    Не влагай прекалено много надежди в тази връзка по-късно
    самата ти ще разбереш ,че не си заслужава!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си