Istoriqta mi s tova mom4e e slednata:Prez minalata godina az imax mn gadjeta no samo toi mi ostana v sarceto.Izlizax me zaedno v posledstvie toi me zapozna s roditelite si kakto i az nego s moite roditeli.Vsi4ko beshe kato v prikazkite,dokata ne se poqvi negova stara priqtelka.Priqtelqmi po4na da me otbqgva da kazva 4ee s priqteli a sashnost s neq.Edin den sled porednoto my kazvane 4ee s fr na kafence az kakto vinagi my povqrvax.No mi se obadi edin negov priqtel s koito "yj" sa zaedno da me pita kadee Emo(taka se kazva gadjeto mi).Az s prosti dymi my kazax 4e mi e kazal 4ee s nego na kafe,sled tova mi se zatvarq telefona i az se 4ydq kade li e sega gadjetami.Reshavam az da izlqza malko da se raztap4a i kakvo da vidq toi pregarnat s bivshata si.Mn me izdrazni tova.Vidq me no se napravi 4e ne me poznava.Na drygiq den imaxme sreshta koqto toji pat ne beshe otmenena.Oshte kato go vidqx mi ideshe da zapla4a s glas.Toi mi obesnqvashe 4e nishto ne see sly4ilo prosto edna pregradka za zbogom.S mn molbi ot negova strana i ot strana na roditelite my az my prostix pri koeto toi mi obeshta pove4e da ne se povtarq tova.No tozi sly4ei se povtarqshe pak,pak i pak i ne s edna no seki den s razli4na.Nakraq ne izdarjax i reshix da skasame kazax my po dobre ve4e da ne se sreshtame.No sarceto otnovo pobedi i my prostix samo zaradi tova 4e go obi4ax.Za okolo 2-3 meseca ne se sly4vashe toji sly4ai ili pone az ne znaex.Moite fr mi kazvaxa 4e toi si prodaljava da se sreshta s drygi,no az ne im vqrvax pak i toi otri4ashe.Vsqka sytrin idvashe v nas,zabirashe me i prekarvaxme celiq den zaedno kak shte se sreshta s drygi,si kazvax az.Edin den toi prosto bez da sme govorili predi mi predloji da jiveq y tqx,az bqx na 15,a toi na 18 no se saglasix.Pak i roditelite mi mi razreshixa.Sqka sytrin stavashe rano da me iznenada sas zakyska v legloto.Ne sme se osajnali koga dori sam i zabremenqla ot nego.Kazax my a toi s ysmivka na ysta mi kaza 4e shte se griji za men i deteto i nikoga nqma pove4e da mi izneveri.I taka 9meseca minaxa spokoino rodini se prekrasno mom4ence s koeto i dvamata se gordeem.Sinat ni go krastixme na bashtasi Emo.Sega sme jeneni i imame 4mesechni bliznaci,no 4yvstvam 4e Emo ve4e ne me obi4a i pak me mami otnovo.Ne se prebira po celi noshti,shtom se prebere ili e piqn ili s cervilo na rizata.Sega nemoga da go napysna ne bix otdelila decata si ot bashtaim.Sinat mi me pita kade e bashtamy a az nz kakvo da my otgovorq.Ina4e s men i s deteto se darji dobre,no ne go vijdame po sedmici.Sly4valo see toi dokato se kapi da my zvani telefona i da go digna az-mn me naranqva shtom 4yq jenski glas otsreshta da pita koga pak shte se vidqt.Napravix my zabeleshka 4e ve4e nee mlad i 4e ve4e ima semeistvo-opravi se za edna godina.No beshe samo tolkova.Sega sinatmi go mraji,a az neiskam tova.Nikoga ne bix otdelila decata ot bashtaim no bez nego ili s nego e sashtoto.Zaplashvala sam go 4e shte go napysna a toi sas negovite izkrqshti sini o4i mee molil da ne go pravq.Kogato sinatmi beshe na 3godini az reshix da si tragna i go napravix.Pri porednata ve4er bez da se prebere sabrax bagaza na men i nqkoi neshta na deteto i si tragnaxme.Ytidox y moite roditeli s nadezda 4e toi shte se opravi.Roditelite my shtom razbraxa me pomolixa da my dam posleden shans,zaradi deteto koeto imame.I toi mi se moleshe i se kalneshe 4e shte se popravi.Prostix my otnovo sled segmica razbrax 4e sam bremenna,no znaex 4e toi neiska deca i neznaex kak da my go saobshtq,no ti go prie kato na4alo na noviq ni jivot.Pisha tova ot kompitara na sestrami s nadejdata nqkoi da mi dade savet da go ostavq i da vzema decata s men ili da ostana v toji ad.