.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Град
    Манастир

Анален секс. За и против.....

Случвало ли ви се е докато го практикувате и изненадващо да изкарате люспа от домат да кажем??? Знам знам, звучи легендарно, но за нещастие лично на мен ми се е случвало.....гадно е. Другият момент е още по неприятен и смръдлив.....ако "изтърве компресия...." (тогава вече можеш да повърнеш без да се стесняваш. Та така. Един съвет към момичитета: Ако решите някой път да опитате, направете си клизма за да не стане гаф и послед многооо дълго време да се сещате за това [-o<
    Живеите си живота! Не бъдете срамежливи и грабете с пълни шепи от него!

Град
    Sofia
    Веднъж решаваме че ще е отзад и .... много лесно влезе пък и беше хлабаво. Без лубриканти без нищо - странно защо ли. Та и аз се правя на мъж не си слагам презерватив. Знаем се с мацката отдавна. Както и дае, свършвам си аз, вадя го а то малко кафяв. Дърпам аз да заголя главичката и що да видя. Цялата глава КАФЯВА
    За малко да си изповръщам червата. Идеше ми да и го подам за свирка ...

А тя сладураната имала "Рядко Щастие" и дори не си е направила труда да се изака.

От тогава ... внимавам много с аналния.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    оле хора.....а аз си мислех че аз съм зле и аз пробвах (вече) но задължително с клизма, и на момчето адски много му хареса, обаче честно казано, можеби защото ми беше за първи път отзад, не ми хареса особенно, имах чувството че ще прегрея, стана ми адски горещо и започнах да се изпотявам.Не беше чак толкова хубаво колкото го описват.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Милите...Доста кофти инциденти описвате...Ако на мен ми се беше случило нещо подобно,щях да се откажа от аналния секс за цял живот Начи ние сме пробвали 1 или 2 пъти....аа на моя му хареса но на мен не особенно...не сме повтаряли..Нямам и намерение Инциденти немаше..но тоя вид секс не е за мен

Град
    Манастир
    За това ти говоря. Според мен всеки е хубаво да опита, но като не му хареса да не го практикува
    Мечо Пух обича да бърка в кацата с меда....

Град
    Някъде там....
    правилно-затва съм го прайла и само веднъж Но за другите работи не се отказвам!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...

Град
    Манастир
    Дай Боже повече момичета като теб

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    3 пъти съм правила, без да съм се подготвяла и нямаше никакви инциденти.

аз още не съм, имаме намерение да пробваме, но кога ще стане...не е ясно. Иначе и мен ме е страх от споменатите горе неща, да не стане някой гаф, особено като е за пръв път
    SMILE FOR ME NOW

дам..за малко и аз да се изповръщам от тиа гадости!бляк!но да не забравяме че има хора,които ,колкото и странно да звучи им харесва именно това в аналния секс....да има ако!
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Правила съм анален няколко пъти (странното е, че още от първия път се влюбих в този вид секс. Преди седмица правих анален и свърших за буквално 30 секунди), никога не съм си правила клизма. Но преди акта се старая да се освободя от "напрежението" и после хубаво се измивам с пръсти отвътре (колкото успея да бръкна). И досега не съм имала нито един фал. Даже лекичко нацапване. После оная работа н приятеля ми мирише на сапун

Град
    *in a pink dream*
    mi nii taq sedmica shte probvame , i na dvama ni se iska :P
    da se nadqvame da nqma problemi inache ne sym protiv , to se e vidqlo , che shte mi gori duppeto
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Най-любимата ми част от секса.......И аз не мога да си го обясня
    За инциденти-да,намирал съм разни работи,но не съм казвал или показвал на момичето с което съм бил,за да не я обидя.Нали затова има вода и сапун бе! Лигочи...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Mi i az pravia kato bebe_zaiche i do sega da 4ykna na durvo nikakvi incidenti ne sum imala a sum go pravila dosta puti

Град
    LuNaTa
    аз съм го правила около 10-на пъти .отна4ало не ми харесваше ,но последните пъти взе да ми харева.и досега не съм си правела клизма и да 4укна на дърво нито съм се изпускала нито е бил изцапан!
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Повече от фен
    Град
    Mars
    Пробвала съм само 1 път и беше отвратително.нямаше инциденти но определено не ми хареса и на него също затова мисля че няма да се пробваме втори път.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Град
    Манастир
    Атака тогава момичета Няма да притеснявате :P

Град
    Sofia
    Имах една приятелка (не гадже) която много обичаше аналният секс и много сме си говорили с нея. Тя разказваше, че за да ти е кеф трябва да си много ама много възбудена. Иначе боли ужасно. Също така трябва задължително да има лубрикант, но не много. Ако е много започва да влиза по трудно и от натискането боли. Момичето трябва да иска да го усети отвътре, да го засмуче с анус и тогава увещането е било най силно.
    Така и не успях да ч навия да и направим 3-ка с още някое момче. Каза че или само отпред или само отзад но не и едновременно.

А сега се сещам за една Марийка която беше малка и си падаше по някой батко 10 клас, а тя да е била 7-ми.
    Отива тя у тях но му казала да я чука отзад за да не разберат техните ... и той пича яко в дупето, свършва, вади го и Марийка без да иска де ... целият му чершав в лайна. Само като се сетя за тази случка и ... ми се гади. Май това е най отератителната история за аналният секс която знам.

Град
    *in a pink dream*
    kato vseki muskul , sled kratko vreme si vyzvryshta formata ...
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    в космоса
    ako tova s obelkite i izpuskaneto ti se e sluchvalo sigurno e bilo ujasno

Повече от фен Аватара на air_wisp
    ебаси! бях се навил да правим анален с гаджето, но след всичките тия коменти...по добре да не пробваме то аз винаги ще съм навит, ама деазнам...тука насирания, кафяво, домати, клизми, сапуни...
    и как се насра? в стаята? после кво стана? я разправи, че стана интересно...
    маа фака

Град
    Sofia

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    v momenta na izvajdaneto sam se nasirala.
    затова хората серат преди анален секс
    за да не серат след това

Град
    Някъде там....
    Или по време на него, но все пак и такива гафове стават. Аз също през малкото ми опити бях притеснена за това, но приятеля ми обясни че е напълно наясно с това което става, и че след като се е навил да го прави явно не се притеснява от изцепки но все пак аз си се притеснявах. Пробвайте в банята под душа, топлата вода действа успокояващо а и да стане гаф, бързо се поправя

Град
    Пловдив

hi

i az pravq analen sex ot nqkolko meseca i se nadqvah nikoga da nqmam gafove ,podobni na gorespomenatite.No dnes i pri mene se slu4i to4no pri samoto izvajdane...nqkak si hem stiskah ama ne6to ne se polu4i i se naakah .Situaciata be6e ujasno konfuzna i ne q pojelavam na nikoe momi4e.Sled dnes ve4e se zamislqm dali da pravq analen sex vapreki 4e dosta mi dopada ama....A ina4e za tova sas sqdaneto 4e e kofti sam saglasna s potrebitelkite koito go kazaha a sa6to i s tova 4e zapo4va da mi stava dpsta gore6to kato mi e v dupeto.

Леле Боже Господи Майко мила!!!! Пробвала съм с лубрикант, но ме болеше, без лубрикант - още по - зле! Ама тва, което чета е най - болезненото... Край с опитите!!!
    Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си