Цитирай Първоначално написано от Cannibal_C0rpse
Ей заради такива пумияри ме е яд... няма значение каква е щом не е българка НЕ ВАЖИ !!!

Аман от такива дето са готови си омешат и кръв и всичко с какви ли не другонародници.... още повече друговерци ... да не казвам и ФЕСОВЕ...

ПИЧ ЗАЕБИ Я ТАЯ - БЪЛГАРКИТЕ СА ПЪТИ ПО-КРАСИВИ !!!
И най-вече - пъти по-прекрасни (не само целуфана, а и съдържанието)
Цитирай Първоначално написано от Cannibal_C0rpse
На теб не са ли ти казвали, че малките деца не трябва да си играят с опасни предмети - каква е тая базука - я я вземи и се гръмни !!!

Как какво като е ТУРКИНЯ ? ТИ какво ... хубаво ли ще ти е да правиш свирки на рязан пенис ? Я се гръмни, че ... направо... ми се гади като си го помисля и представя...

5 века са изнасилвали ... сега сами им дигате краката... НА САПУН ТИЯ ФЕСОВЕ !!!

ЗНАЕШ ЛИ КВО...АКО МИ БЕШЕ ПРЕД ОЧИТЕ И БЕШЕ ИЗРЪСИЛ ТОЧНО ТОВА ТАКЪВ ЩЯХ ДА ТИ ЗАБИЯ ЧЕ ДА НЕ СЕ УСЕТИШ НА КОЯ ЗЕМЯ СИ....ЧОВЕК ОСЪЗНАЙ СЕ....ТИ САМИЯ ДО ТЕБ МОЖЕШ ДА ИМАШ ТУРЧИН ИЛИ ТУРКИНЯ И ДА НЕ ЗНАЕШ..И КВО ТЕ ДА НЕ БИ ДА НЕ СА ХОРА.. .ДА НЕ БИ ДА НЕ ЯДАТ ПИЯТ ИЛИ ДИШАТ?....ТИ ДОРИ МОЖЕ ДА СИ ПРИЯТЕЛ С НЯКОЙ ТАКЪВ И ДА НЕ ЗНАЕШ...ПРИМЕР...МОЖЕ ДА ТИ КАЖЕ ЧЕ СЕ КАЗВА ФАНИ ..А ВСЪЩНОСТ ИМЕТО ДА Е ФАТМЕ...И ТИ КВО ПРАВИШ...ПРИЯТЕЛ СИ С ФАНИ НАЛИ...И СЛЕД ГОДИНИ АКО РАЗБЕРЕШ КАК СЕ КАЗВА...КФО?ЩЕ Я УБИЕШ ЛИ? Е ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ГИ ЛИНЧУВАТ!!!!

ИНАЧЕ КЪМ АВТОРА НА ТЕМАТА...КАКВО МУ МИСЛИШ?