- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голямо объркване
На яйцеклетката какво И пука дали си го правила?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
На 18,но ми е много притеснено и незнам какво да правя...![]()
![]()
![]()
Ооо, виждам на къде отиват работите. За справка прочети следното:ще отида на гинеколог още днес,чувствам се много странно след околко 10 часа свършва третия ден откакво съм прави секс...много ми е гадно и притеснено,защото ако се окаже фатално незнам какво да правя...
Имаш три дни да избягаш, имаш три дни срещу аборта... и дрън дрън. Всички добре знаем познатата реклама на хапчетата за спешна контрацепция.
Това, което не знаем, е статистиката:
- 4 случая на извънматочна бременност след правилна употреба на Постинор, приети в софийска АГ болница в рамките на 1 седмица
- над 30% от постъпващите са заради Постинор, Примолут нор по схема и т.н.
В листовката извънматочната е спомената като дребна възможност, фактите показват, че е страничен ефект!
Имайте го предвид!
П.П. Постинор и Ескапел са еквивалентни на едно и също нещо.
(http://forum.kusmet.net/index.php?topic=1375.0)
Възможно е, но е трудно. Не се забременява толкова лесно, някои хора с години пробват. Има значение свършил ли е в теб. Има значение дали си в овулация. Всеми си тест 2 седмици след акта, по-рано не би отчело правилен резултат.Възможно ли е да забременея,като се е скусал презерватива и ми е било за първи път-защото по неговата логика това нямало да стане понеже ми било за първи път.