.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Заряза ме, за да можел да учи ... ама ...

Преди около 6 месеца ходих с един себичен и прост егоист. Постоянно ми казваше, че ако го приемели студент в друг град между нас надали нещо ще излезе. Винаги ми натякваше как неговия живот и неговите амбиции са по-важни от мен и връзката ни. Ние даже почти не излизахме защото той все беше зает да учи и да учи... Разбира се му изневерих защото с такъв малоумен зубър просто няма как да се издържи. За близо цял месец ние нито се чувахме нито се виждахме защото Негово височество трябвало да учи. Ами като толкоз много искаш само да учиш, ами не се захващай с връзка която не можеш да крепиш беее... Както и да е... приеха го, мен също но в друг град и по живо по здраво скъсахме.
    Обаче сега идва най-големия майтап - тъпото зубърче го накъсали на изпитите и сега с подвита опашка се е върнал пак при мама и тати И понеже аз за разлика от него, работя и не чакам на някой друг да ме издържа и сега пак ми прави мили очички да се връща при мен. Това, че работя не значи че ще види пари от мен, нито пък че пак ще се съберем. Сега пак ми разправя колко много ме обичал, колко много държал на мен... ако толкова много държеше на мен нямаше да парадира само със собствените си интереси и безграничния си егоизъм. А и не на последно място да предпочете да отиде в друг град, пред това да остане при мен. Аз нямаше как да го направя понеже нямам толкова пари, дори и като работя... а той понеже не работи и може да си го позволи. Не съм му някаква резерва при която да се връща след като се е прецакал на изпитите и сега пак си е при техните. Казах му, че вече между нас нищо не може да има, просто защото той прецака всичко още докато имаше шанс нещата да се оправят. Ама той просто не вдява.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ше вдене не бой се

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Тегли му една, като не разбира с добро.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    \/

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Тотален игнор.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Много прости хора има на този свят,но повечето нямат възможност да учат....Тоя е ежбахти индивида...>То и това е малко което си направила....

Добре си направила. Това ли искаш да чуеш? За това ли пусна темата? Наистина смятам, че отва е правилна постъпка, няма да го поглеждаш повече, не му вдигай телефона и рано или късно ще загрее, че не искаш да му гледаш физиономията.

Мега фен Аватара на koalka
    Много правилно си постъпила, че си го отрязала.Не е държал въобще на връзката ви, а сега, когато няма никакъв успех с ученето и иска да се връща при теб.Все едно е концерт по желание...

Град
    Пловдив
    Ся зимаш и сичкото тва му го кажи в лицето...ако го направиш направо те признавам \/ =D>

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

давай мацка с теб съм....макар че като се замисля тфа ми беше извинението преди време да зарежа някой който ми лазеше по нервите...и най накрая му казах да си....
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Пък и като е толкова умен, накрая ще разбере (а дано)
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    Под масата
    Кажи му това,което каза на нас Ще се почувства наистина голяма отрепка
    dance

Цитирай Първоначално написано от Jus7m3
    Кажи му това,което каза на нас Ще се почувства наистина голяма отрепка
    \/ Не бъди прекалено жестока
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

И ние какво да направим??? Какъв ти е всъщност проблема не ми стана ясно.Скъсали сте .Край .Какво толкова кажи му ,че неискаш дори да го виждаш дори и това е ...Нищо чаккк толкова сложно няма !?!??!?

Цитирай Първоначално написано от kifla
    И ние какво да направим??? Какъв ти е всъщност проблема не ми стана ясно.Скъсали сте .Край .Какво толкова кажи му ,че неискаш дори да го виждаш дори и това е ...Нищо чаккк толкова сложно няма !?!??!?
    и аз така мисля!какъв ти е проблема всъщност?
    I cAn`T StOp th1S FeeLinG...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си