- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- просто пи е много тъжно
ne iskam suveti ili sustradaniq... iskam prosto da si izleq dushataadski mi e bolno... s priqtelq mi hodim godina i polovina i sme se karali mnogo puti zaradi drugi momi4eta i vseki put obeshtava da nqmame taini pove4e... nqkolko meseca nqmahme porblemi dokato v4era ne vidqh pod edna negova snimka komentar 4e bil super i se izdraznih... pitah go mnogo puti dali q poznava i toi otri4ashe...az tupachkata ot zloba q ovikah i narugah i tq mi napisa li4no suob6tenie da ne se qdosvam zashtoto sa samo priqteli i taka natatuk...
prosto adski me zabolq ot tova che sum bila izlugana za poreden put
znam che ne e nishto seriozno no sum prostila tolkova mnogo che veche nqmam kude da q pribera taq bolka.... nalaga se da skusame... ne znam kak da mu kaja.. prosto... ne moga da mu vqrvam... zashto da sme zaedno ? shtom za tova me e izlugal edin bog znae kakvo ne znam
adski go obi4am no prosto e vreme da pomislq za sebe si... toi beshe edinstvenoto koeto mi ostana .. sus si4kite mi "verni priqteli" se skarahme ne se i poglejdame... sega go zagubih i nego... ne znam kak da mu go kaja prosto... beshe mi nai skupoto neshto
![]()
ad me e na mene si ne znam i az zashto... trqbva da iz4akam do dove4era za da mu kaja zashtoto sega e na u4ilishte,... imam 4uvstvoto 4e do togava shte sum otka4ila totalno... nikoga ne sum se 4uvstvala tolkova zle.... ne sum durjala da ima tolkova lubov i da si povtarqme postoqnno obi4am te kolkoto da ima doverie ...
prosto veche si nqmam nikoi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
blagodarq vi mnogo che prochetohte glupostite mi prosto ... gadno mi e iskah nqkoi da razbere za kakvo govorq... kakto kazah nqmam s koi da si pogovorq ve4e![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...