Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
ne iskam suveti ili sustradaniq... iskam prosto da si izleq dushata adski mi e bolno... s priqtelq mi hodim godina i polovina i sme se karali mnogo puti zaradi drugi momi4eta i vseki put obeshtava da nqmame taini pove4e... nqkolko meseca nqmahme porblemi dokato v4era ne vidqh pod edna negova snimka komentar 4e bil super i se izdraznih... pitah go mnogo puti dali q poznava i toi otri4ashe...az tupachkata ot zloba q ovikah i narugah i tq mi napisa li4no suob6tenie da ne se qdosvam zashtoto sa samo priqteli i taka natatuk... prosto adski me zabolq ot tova che sum bila izlugana za poreden put znam che ne e nishto seriozno no sum prostila tolkova mnogo che veche nqmam kude da q pribera taq bolka.... nalaga se da skusame... ne znam kak da mu kaja.. prosto... ne moga da mu vqrvam... zashto da sme zaedno ? shtom za tova me e izlugal edin bog znae kakvo ne znam adski go obi4am no prosto e vreme da pomislq za sebe si... toi beshe edinstvenoto koeto mi ostana .. sus si4kite mi "verni priqteli" se skarahme ne se i poglejdame... sega go zagubih i nego... ne znam kak da mu go kaja prosto... beshe mi nai skupoto neshto ad me e na mene si ne znam i az zashto... trqbva da iz4akam do dove4era za da mu kaja zashtoto sega e na u4ilishte,... imam 4uvstvoto 4e do togava shte sum otka4ila totalno... nikoga ne sum se 4uvstvala tolkova zle.... ne sum durjala da ima tolkova lubov i da si povtarqme postoqnno obi4am te kolkoto da ima doverie ... prosto veche si nqmam nikoi

blagodarq vi mnogo che prochetohte glupostite mi prosto ... gadno mi e iskah nqkoi da razbere za kakvo govorq... kakto kazah nqmam s koi da si pogovorq ve4e
добре бе.. аз не моа да разбера.. кат си такава, какво очакваш да ти каже?? мн ясно, че като му пилиш за сяка няма да ти каже, че се познават.. да не е луд... и да има после "ама от къде я познаваш, ама аз защо не знам за нея, ама имате ли нещо, ама що ти пише такива неща..." мн по-лесно е за всичи да каже, че не я познава..