- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам съвет :S
Momcheto koeto obicham mi kaza che nqma smisul veche da sme zaedno ..toi e ot drug grad i veche nqma pochti nikakva vazmojnost da idva .. shte idva mnogo rqdko zashtoto raboti..pishem si samo vecher po skype, no na men mi e mnogo trudno taka ..toi iska da sme priqteli, no az oshte go obicham i kato si pisha s nego imam chuvstvoto che vse poveche i poveche se sblijavam s nego .. i mi e mn trudno .. nz da prodaljavam li da si pishem ili neznam ..vie kakvo mislite
Lubovta moje da preodolee vsqkakvi prepqtstviq.Stiga da iskate i dvamata moje da q zapazite.![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Ако има желание със сигурност можете да имате връзка от растояние ... от личен опит го знам защото приятеля ми е в софия на 150 км от мен идва си през седмица всяка вечер си пишем по скайп и се чуваме по тела така е от 1 година 1 месец и 8 дена ..макар растоянието се обичаме страшно много и не се предаваме ..така че ако и двамата имате желание ще се получи![]()
Изясни какво изпитва той към теб след като иска да скъсате,дали е защото не може повече така или защото вече не те обича.Може да го попиташ директно по скайп някоя вечер...
Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!
е даааа...сигурно си има приятелка? тва от разстояние хич не е работаПървоначално написано от MrS.bEpS
маа фака
Да не е за всеки работаПървоначално написано от ^SpideR^
а и за кой имаш предвит че си има приятелка ...
моя приятел или тоя дето тя обича
Трябва много вяра и любоф в една такава връзка ..която ти неможеш да имаш
![]()
За твоя приятел, но го казах в рамките на шегата. хяхахях защо мислиш, че не мога да имам връзка с много любов и вяра?
маа фака
Моя приятел със сигурност не ми изневерява имаме постоянно връзка през деня си говорим много често по тела а вечерта си пишем по скайпТИ сам каза че връзката от растояние НЕ БИЛО РАБОТА ... мислиш ли че тогава щеше да е връзка с много любоф,вяра и без ИЗНЕВЕРИ
Иначе ти е веселко а
![]()
Ами той ако те обичаше нямаше да му пречи разстоянието. Според мен има и друга причина... замисли се дали има смисъл да си с него според мен може да си е намерил друга и просто да си търси оправдание да скъсате.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Няма лошо да поддържате връзка, но най - добре да го забравиш и да потърсиш друг, може пък да срещнеш някой, само повярвайКъсмет! (ти сама ще решиш дали ти е най - добре да продължиш контакт с него или не, но със сигурност най - добре го забрави и започни нов живот
) Много щастие!
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Според мен трябва да преустановите контакт, докато се опитваш да го забравиш.Иначе...трудно ще ти е, макар и само скайпа да е.