.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Искам съвет :S

Momcheto koeto obicham mi kaza che nqma smisul veche da sme zaedno ..toi e ot drug grad i veche nqma pochti nikakva vazmojnost da idva .. shte idva mnogo rqdko zashtoto raboti..pishem si samo vecher po skype, no na men mi e mnogo trudno taka ..toi iska da sme priqteli, no az oshte go obicham i kato si pisha s nego imam chuvstvoto che vse poveche i poveche se sblijavam s nego .. i mi e mn trudno .. nz da prodaljavam li da si pishem ili neznam ..vie kakvo mislite

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Lubovta moje da preodolee vsqkakvi prepqtstviq.Stiga da iskate i dvamata moje da q zapazite.
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    Пловдив
    Ако има желание със сигурност можете да имате връзка от растояние ... от личен опит го знам защото приятеля ми е в софия на 150 км от мен идва си през седмица всяка вечер си пишем по скайп и се чуваме по тела така е от 1 година 1 месец и 8 дена ..макар растоянието се обичаме страшно много и не се предаваме ..така че ако и двамата имате желание ще се получи

Град
    София
    Изясни какво изпитва той към теб след като иска да скъсате,дали е защото не може повече така или защото вече не те обича.Може да го попиташ директно по скайп някоя вечер...
    Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    Ако има желание със сигурност можете да имате връзка от растояние ... от личен опит го знам защото приятеля ми е в софия на 150 км от мен идва си през седмица всяка вечер си пишем по скайп и се чуваме по тела така е от 1 година 1 месец и 8 дена ..макар растоянието се обичаме страшно много и не се предаваме ..така че ако и двамата имате желание ще се получи
    е даааа...сигурно си има приятелка? тва от разстояние хич не е работа
    маа фака

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ^SpideR^
    Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    е даааа...сигурно си има приятелка? тва от разстояние хич не е работа
    Да не е за всеки работа а и за кой имаш предвит че си има приятелка ... моя приятел или тоя дето тя обича Трябва много вяра и любоф в една такава връзка ..която ти неможеш да имаш

Повече от фен Аватара на air_wisp
    За твоя приятел, но го казах в рамките на шегата. хяхахях защо мислиш, че не мога да имам връзка с много любов и вяра?
    маа фака

Град
    Пловдив
    Моя приятел със сигурност не ми изневерява имаме постоянно връзка през деня си говорим много често по тела а вечерта си пишем по скайп ТИ сам каза че връзката от растояние НЕ БИЛО РАБОТА ... мислиш ли че тогава щеше да е връзка с много любоф,вяра и без ИЗНЕВЕРИ Иначе ти е веселко а

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами той ако те обичаше нямаше да му пречи разстоянието. Според мен има и друга причина... замисли се дали има смисъл да си с него според мен може да си е намерил друга и просто да си търси оправдание да скъсате.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Няма лошо да поддържате връзка, но най - добре да го забравиш и да потърсиш друг, може пък да срещнеш някой, само повярвай Късмет! (ти сама ще решиш дали ти е най - добре да продължиш контакт с него или не, но със сигурност най - добре го забрави и започни нов живот ) Много щастие!
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен трябва да преустановите контакт, докато се опитваш да го забравиш.Иначе...трудно ще ти е, макар и само скайпа да е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си