- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждащите думички
vinagi vsi4ko zapo4va ot tova kak ste te predrazpoloji partniora vi s razni dumi4ki i razni ei takiva nesta deto te karat da si razvintish fantaziata. Kakvo mu/i kazvate kogato iskate toi/tia da poludee ot jelanie...za...***
pri moeto sega6no gaje ne6tata prosto si stavataz si prikazvam i toi otvr16ta "ai da pravim sex"
![]()
It's so simple-I don't wanna have everything,when I realy want something,I fight to get it :P
Казаното звучи се едно за друго не те използва .....
oo ne, povqrvai mi-ne e taka!
It's so simple-I don't wanna have everything,when I realy want something,I fight to get it :P
Повечето пъти не се налага да му казвам нещо, просто се събличам по бельо и уж съвсем случайно все изпускам разни неща на пода и се налага да се навеждам.Повечето пъти той ми говори. Напоследък пощурявам, когато ми говори неща като ”Ти нали знаеш, че малките момиченца не правят такива мръсни работи? Какво стана сега, а? Баткото си играе с малкото момиченце. Оп, ти вече си курвенце, едно мръсно курвенце.” и т.н.
П.П. Информативно - на 18 съм. Да не решите, че съм на 10, бахти![]()
nie mnogo chesto si govorim takiva neshta i se chustvam mnogo komfortno , poneje znam kakvo mu haresva , a toi kakvo na meni kato mu chuq glasa po tela naprimer ... edin takyv mek i vybuden i myjestve i ... kaot pocne da mi govori razni mrysotii i se odmokrqm. i sym mnogo dovolna , che v toga onoshenie si pasvamea kakvo mi govori ... smqtam , che e prekaleno lichno i iskam da si go zapazq samo za mennnnn
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
interesno e kolko razlichni versii mojesh da procheteshneznam zashto obache vsichki sa reshili che s dumi stava rabotata ... ne smqtam taka ponqkoga e nujno samo edno dokosvane ili edin kategorichen pogled za da se ustanovi koi kakvo iska predrazpolagane ne oznachava da ti kajat da si sabuesh gashtite ... ili haide da se e**m nali .. predrazpolagane e otpuskane za vzaimno udovolstvie koeto spored men se postiga s jestove laski celuvki i etc... a tiq dumichki mn si sexy a u govorete si gi no men tova ne bi me vazbudilo samo bi mi vdignalo akciite
![]()
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
определено езика на тялото е най-важен...ама си представи в разгара, той пъшкайки ти каже нещо на ухото с някъф възбуден глас.......побъркваПървоначално написано от LiL`Juliete
![]()
![]()
![]()
Ami moqt priqtel mi kazva dosta neshta dokato pravim seks.Lichno az poludqvam kato mi kaje "kuchka",no i drugi neshta da kaje pak shte mi haresat.[/b]
V momenta se seshtam za 2 neshta, koito deistvat vuzbujdashto po vreme na sex. Ednoto e neochakvan sexualen kompliment, drugoto sa sexualni zapovedi, koito kazvate na partniora po sexy nachin. I dvete razdvijvat dosta sexa![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ако някой ми каже "курвенце", ще го сритам в топките.
Иначе по темата - обичам с пълен със страст глас да ми каже "искам те" тихичко на ушенце ;р
И аз го правя.
"Sometimes there's so much beauty in the world..."
ako nqkoi ma nare4e ky4ka ili kyrva ili ne6to ot toq rod dokat sa ... prosto s ritnici 6a go izkaram ot spalnqta![]()
![]()
еммммм на нас по принцип думи не ни трябват...ние само с поглед се...а по време на секс ме вазбъжда само като го гледам как си затвара о4ите...и стене от удоволствие :P мн се вазбуждам така
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
ами не знам на него какво точно може да му хареса,но аз лично се побърквам,когато го галя или го целувам и той ми каже,че това което му правя е много възбущашо...или докато го праим и той ми каже,че съм страхотна или нещо от сорта..направо превъртам.. :P
бахти..то4но това си помислих 4е си на 9 а той е 4и4ко с голям 6кембак и те дундурка!Първоначално написано от bebe_zaiche
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D>
евала дай боже всекиму!
Първоначално написано от bebe_zaiche
![]()
![]()
С моя ни трябва още малко отпускане,за да си говорим чак така....звучи много секси
..за някой бурен мръсен секс
(после естествено ще следва 1 час гушкане и мили думички
)
![]()
Ми преди секс се целуваме и така започваме. По време на секс : лапай, мн си вкусна, давай, томно така, обичам те, обожавам те, перфектна си и т.н. :P