.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Кво става ?

hora mnogo mi e typo neshto mom4eto koeto obicham mi kaza 4e nqma kvo da mi kaje mn se nervirah eii.. prosto tolkova mnogo go obicham 4e vsqka edna negova duma koqto ne mi haresva q priemam mn navatre.. naprimer pishem si odeve i az mu kazvam kaji mi neshto interesno i toi kazva nqmam kakvo da ti kaja ............... sq she vi kopiram kvo si pisahme da si dadete mnenieto shto prai takaa [15:03:26] Az каза: ee da ne mi se sardish neshty (think)
    [15:03:36] Toi каза: ne
    [15:03:37] Toi каза: zasho
    [15:03:57] Azказа: emm nz.. neshty stranno se darjish;[
    [15:04:00] Az каза: i ne govorish
    [15:04:21] Toi каза: e kat nema sho da kaja
    [15:04:21] Toi каза: so da govora
    [15:05:07] Az каза: ee nqma kakvo da mi kajesh.. mi hubavo :{
    [15:05:49] Toi каза: e sho dakaja
    [15:06:36] Az каза: e nishto sho
    [15:06:45] Az каза: nali nqma kakvo....
    [15:06:58] Toi каза: emi da
    [15:08:10] Az каза: oks np
    [15:08:48] Toi каза: :P
    [15:10:03] Az каза: ..;[
    [15:10:26] Toi каза: :P
    [15:10:49] Az каза: sardi ti sq puk
    [15:11:07] Toi каза: hehe
    [15:11:47] Az каза: i az ve4e
    [15:11:54] Az каза: nqma da imam kakvo da ti kaja
    [15:12:01] Toi каза: hehe
    [15:17:02] Az каза: smei se..

e ?? sorry 4e go napravih taka s Az i Toi.. amm
    Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Е, ся..
    Нищо не е станало.
    Дишай дълбоко и изяж нещо сладко.

Град
    Пловдив
    Понякога и при нас е така ноо..това е единствено когато сме здърпани нещо Всяка вечер си пишем и винаги има за какво да си говорим можеш да започнеш ти разговора като за начало и го питай как е минал деня му ...нещо интересно покрай него ..за много неща можете да си говорите нали сте заедно

Ма нещо не разбрах тука..ходите ли или само си влюбена в него???
    Ех такива сме си ние момичетата за всичко се нервиме и за всяка една дреболия се ловиме...
    Иди разбери какво му е в главата на това момче..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

em da uj hodim.. ama toi me vludqva.. mn me qdosva taka ehh 4e e .. ina4e mnogo ama mnogo go obi4am.. ne sam obi4ala nikoi taka..da uj v na4aloto vsi4ko e na maitap am izvednaj pochvam da se qdosvam.. i e edin takav gadnichak.. vse chaka az da pravq pyrvata krachka.. za kakvoto i da e.. a na men tfa mi beshe trudno.. ako az ne mu pisha 2 godini naprimer i toi nqma da pishe dori da umira otvatre.. Problema ni e 4e i dvamata iskame vse drugiq otsreshta da pravi vsi4ko pruv.. i 4e sme mn inatlivi i neotstup4ivi.. nzz kvo da praq s nego.. eto sq pak mi e gadno 4e se skarahme za tva odeve.. ili po to4no 4e se razsardih kakto vinagi... nz zashto sam takava sradlaa..
    Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...

sq e tuka v skype-a sedii i ne pishe.. i samo mi klikva na tela.. am i az nqma da mu pisha dokato ne se izvini...

Град
    Септември
    Мила, мислиш че ще ти се извини ли?Както винаги ти трябва да се "отсърдиш", защото момчетата са си момчета
    Само мога да ти кажа колкото и да го обичаш имай си достойнството!Остави го, ако наистина те обича той да те потърси, не е нужно винаги ние да се извняваме за т'ва, че сме се разсърдили.
    Макар, че в теб виждам себе си при мен нещата стоят малко по-по различен начин, но имам и някои от тези проблеми.

Мисля, че няма причина да му се сърдиш Потърси го, поговорете за нещо интересно..вижте се Трябва да има комуникация между вас Бъдете по - често заедно, нещата ще се оправят, спокойно
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен Аватара на koalka
    Може да не го е казал с лошо чувство, колкото и да го обичаш - да, прекалено навътре взимаш нещата.Понякога човек наистина не му идва наум какво да каже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си