.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    Sofia

Къде и как да се обезкосмяват мадамите?

Kude i kak da se obezkosmiavatе macki ?

Muje, kajete vie kak predpochitate madamite?

Голям фен
    Ходя си на козметичка и тя се грижи за това-събличам се голичко и тя ме прави гладка от главата до петите

Град
    u nas :P
    moje6 da se obezkosmqva6 vk16ti..,no az li4no predpo4itam kozmeti4kata mi,po-b1rzo e i po-lesno
    It's so simple-I don't wanna have everything,when I realy want something,I fight to get it :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Как ли пък не ще ходя на козметик...........от къде това време и тези пари? А да не говорим за болката-у дома.....махам почти всичко без косата и веждите

Как ли пък не ще ходя на козметик...........от къде това време и тези пари? А да не говорим за болката-у дома.....махам почти всичко без косата и веждите Smile
    \/
    SMILE FOR ME NOW

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Как ли пък не ще ходя на козметик...........от къде това време и тези пари? А да не говорим за болката-у дома.....махам почти всичко без косата и веждите

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

е по тъп въпрос от този не бях чувал!!!ти или си некво 10 годишно лайненце или си толкова прост че незнаеш!мн си зле батка!не знаеш ли къде да се обзекосмиш бе факан нещастник!писна ми от такива копеленцеа като тебе дето пишат такива теми!
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

zsp с извинение ама си мн тъп! първо че си напускал 1000 теми и второ коя от коя по-тъпа.. земи почети малко във форума ако те интересува нещо и спри да пускаш тея безмислени теми.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от john_kaleka
    е по тъп въпрос от този не бях чувал!!!ти или си некво 10 годишно лайненце или си толкова прост че незнаеш!мн си зле батка!не знаеш ли къде да се обзекосмиш бе факан нещастник!писна ми от такива копеленцеа като тебе дето пишат такива теми!
    Съгласен еи zps внимаваи кво ще пишеш в следващите теми че ми писна от идеоти ! Внимаваи да не те открием и да стане лошо !

с моторна резачка където падне
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Awe kato mu obezkosmq 10 godi6noto dupence sas zapalka 6te spre da pi6i tupi temi

Град
    Pred PC
    Цитирай Първоначално написано от dr.MAGNUM
    Awe kato mu obezkosmq 10 godi6noto dupence sas zapalka 6te spre da pi6i tupi temi

i tova kak bi moglo da obogati sexualnata ti kultura ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си