- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Real Names Vs Nicknames
Дали е по-добре да поствате с истинското си име или с прякор? Май най-яките прякори вече се използват и не ни остава нищо друго освен да използваме истинските си имена.
Вие как предпочитате да се представяте онлайн?
Мойто истинско име е заето навсякъде, така че се налага да използвам всевъзможни вариации. За момента съм си намерила една много успеша и в скайп, и в кралствата съм така. В датата понеже съм регистрирана от дооооста време, съм си с истинското име, без никакви украси. Само тук не съм, защото не мога да си го сменя.![]()
По-добре е с истинското име. Какви са тези... айде няма да цитирам никове, за да не засегна някого. Пък той и моя е идиотски, така че...![]()
Да се представям като Бънгъл или с някое от другите ми имена.
Който трябва знае името ми.
Всъщност, вече съм много против Интернет-споделянето. Ебаси заразата е. Всеки може да се рови в личния ти живот. Тръпки ме побиват. И все пак продължавам.
Тооооо остава и с истинското име да се пиша. Болно е.
И к'во значи това " най-яките прякори"??![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Хммм, интересна темичка.![]()
На този въпрос според мен, няма начин да се даде конкретен отговор, тъй като всеки един от нас има различни възгледи и мнение.
Специално за този форум аз избрах своето истинско име, защото в периода на моята регистрация тук, нямах оригинални и свежи идеи как бих могла да се нарека.
Поради липсата на такива, избрах да съм едно цветенце, сред всички вас.Стремя се към това, хората да ме знаят не като модераторка с прекрасният профил и потребителско име,а просто като момичето, което се интересума от проблемите на околните и което е готово да помогне във всяка една отделна ситуация.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Е за това си много права...прекалено много си позволяват хората да ти се ровят в личния живот и това дразни , но не е лошо да се отръскваш от време на време да не позволяваш да ти се качват на главата!Първоначално написано от bungle
![]()
Аз си обожавам никнейма ама не ме бърка й да поствам със риал нейма ми Николай все ми е тази..![]()
Попринцип името ми е много по-хубаво от този ник, но както и да е.
Като се има предвид,че съм имала прякор "кравата",май предпочитам да ми викат Кремена.
Не всички са длъжни да ми знаят името,затова няма да се обидя,ако някой ме спре и каже примерно "А,ти си РАУР от форума,или Подагра () от май спейс !"
Случвало се е към 5 пъти и нямам проблем с това.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
На мен много хора ми казват "Българче". Някои от тях дори и не знаят името ми
Тук да вметна, никът ти е много хубав.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Всеки ник говори за самия човек, който се крие зад него. За интересите му..![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Бънгъл,аз тогава няма да се обаждам за символиката..![]()
На мен скоро(е,скоро,скоро-преди месец да кажем) ми се случи да си вървя по улицата и да мерна една съфорумка,която,Бога ми,нямам идея как се казва,но често я засичам из нета..Та мисълта ми е,че момичето си ме загледа(явно и тя ме позна),но ми се стори тъпо да викам из славейков,при все,че дори не я познавам лично иииии просто си продължих шопинга![]()
При регистрацията мислех доста сериозно дали да не си чатна именценцето,ама в началото реших само да чета и тук-таме да простея,затова предпочетох да запазя самоличноста си (хохо)и да се подвизавам инкогнит...до момента,в който не почнах да поствам и снимки ест.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Над 80% от хората, които ме познават на живо, не ми знаят малкото име. Преди ми викаха на фамилия, а сега на прякор.
Grumpy old madman
Аз обичам да ме назовават с пълното ми име![]()
Даже на работното място(ако бачкам с клиенти де,а не в офис) държа да съм си с бадж,на който е изписано поне собственото.
Canis_Dirus,и аз имам 2-3 приятели,които даже и си се представят с фамилията/прякора,ама ако са ти по-близки(според мен) не е нормално да не знаеш как се казват.
Почти навсякъде сме се случвали двама със същото име и затова се е викало или на фамилия, или на прякор. Пък и си харесвам и фамилията и прякора. Не е като да ми викат "каръка" - хубав прякор имам, ама не си го казвам по нета![]()
Grumpy old madman
Стига да не е Милена-Свирката(не е музикантка),Ицо-Пениса(ясно защо) или Цецо-Пойзъна(за тоя се носи легенда...взима толкова анаболи и стероиди,че като повърде разяжда асфалта)..ела ми го кажи на уше
![]()
Форумът щеше да е 2 пъти по - безинтересен ако си бяхме с истинските имена![]()
Теб те издава подписа![]()
Neznam na men mi haresva imeto mi-Sara![]()
٭°●l{yкŁĨt
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
а мен кво ме издава? :P
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Първоначално написано от brain_stew
![]()
Имам мнго добър приятел, който познавам от доста години, чието име научих преди малко повече от половин година. Просто не се представя с името си, а и си е известен с прякора си![]()
ВсичкоПървоначално написано от brain_stew
![]()
А моя ник е ужасен![]()
What you give is what you get!
На мен ми се е случвало да ме питат "Абе тоя как се казва?!', а аз да знам само прякора на индивида....Примерно тук у форума има хора, които възприемам повече с никовете им отколкото с истинските им имена...Райдъра, Куенч, пор....Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
А и с рпякори е някво по-загадъчно!![]()
Ти пък да не мислиш че знам името на пор?
Или на Магесника, с който одеве пак си писахме?
Ами Райдъра, с който от време на време водим доста задълбочени и интелектуални() диалози?
Да не мислиш че и твоето знам?
И кво?Първоначално написано от Desi_etnies
Една от анй-готините жени, който познавам се казва Марудка.
А една от най-кофтито - Ненка.
Нали не се казваш Ставруда, кво ти пука?
Grumpy old madman
Е...нормално е да не знаеш моето име или тва на райдъра, или на Магесника, на пор...Просто щото сме некви тамюзъри...с които може би дори не си се виждал!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
сега ако ме питат за името на пор ех, бога ми няма да успея да се сетя как се казва!![]()
А аз говорех за тва как дори с години да познаваш даден човек продължаваш да му викаш по ник...както примерно аз на Райдъра или на Куенч адски рядко им викам по имена...ама квос е задълбочих и аз..се вкопчих в тия двамцата!![]()
Предпочитам да съм с някакъв прякор - като в повечето случаи съм с този...