.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 83
    Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    името ми би изглеждало невероятно тъпо като ник...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Елфически, бе!
    Точно така. Анар - слънце ; Риел - девойка ; Анариел - слънчева девойка, нещо такова В последствие съм го променяла, затoва сега е anaRiall. Всеки има право на избор Не харесвам истинското си име, какво толкова, на всеки може да се случи Просто различни предпочитания
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    Елфически, бе!
    Точно така. Анар - слънце ;
    Anar Nirnaet...
    Дам, както и да е, просто се сетих за един приятел и ми стана яко

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    F SuRcEtYy NъЪ БеБеТуУ Ми
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    името ми би изглеждало невероятно тъпо като ник...
    Ami ne ti li e tova imeto-Alis?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    не всъщност...писала съм доста пъти откъде ми е никът...алис и алисче ми викат само двама или трима приятели (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Уф....ново двайсе....не си харесвали имената!Тва е име ебаси...твоето си име!Кка може да не си го харесваш?!О.о

Едва ли е чааак толкова ужасно!
    Не виждам какво странно има в това да не си харесваш името, след като ти го избира някой друг. Аз знам за един случай за някакъв, който се е казвал Нежен . Представяш ли си да си момче (в пълния смисъл на думата) и да се казваш Нежен?! Този сигурно е изял толкова ебавки като малък, че е станал социопат. И само заради глупостта на родителите си. (Казват, че всъщност като навършил 18 веднага си е сменил името на Борис.)

И аз не си харесвам името (не е чак толкова брутално като Нежен де). Смотано е. Причината да не съм го сменил още е, че толкова се е срастнало с мен, че не се виждам да се казвам по друг начин.

Този ник ме кефи, но на други места съм си с истинското си име.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Уф....ново двайсе....не си харесвали имената!Тва е име ебаси...твоето си име!Кка може да не си го харесваш?!О.о

Едва ли е чааак толкова ужасно!
    Не виждам какво странно има в това да не си харесваш името, след като ти го избира някой друг. Аз знам за един случай за някакъв, който се е казвал Нежен . Представяш ли си да си момче (в пълния смисъл на думата) и да се казваш Нежен?! Този сигурно е изял толкова ебавки като малък, че е станал социопат. И само заради глупостта на родителите си. (Казват, че всъщност като навършил 18 веднага си е сменил името на Борис.)

И аз не си харесвам името (не е чак толкова брутално като Нежен де). Смотано е. Причината да не съм го сменил още е, че толкова се е срастнало с мен, че не се виждам да се казвам по друг начин.
    Уф...Нежен....Познавам момче, което се казва Хектор...и всеки път го питат "А Ахил къде е?!"....
    Майка ми има колежка която се казва Венче....а бабата на една приятелка се казва Илионида (производно на Илион-слънчев (Илиада))...

И наистина, ама наистина не го разбирам тва да не си харесваш името!Вярно, че има наистина огромни пресилвания в имената, но...примерно да се казваш Марта и да не си харесваш името, щото кравата на съседката на баба ти се казва така....

Просто....едно е циците, дупето, корема и т.н....името ти е част от теб самия....името си е твое...то те описва...то те изразява...как може да мразиш нещо, толкова близко до теб!А и най-малкото което е, родителите ти те свързват с тва име...те са ти го дали, защото така са те възприемали, не защото такива звуци са се чули от чупещата чинийка!Според мен името е нещо свято и не трябва да се сменя ей така защото си решил, че го мразиш...
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Град
    София
    Е как да не може да си мразиш името.
    Ако се казвах Станка не само, че щях да си го мразя, а и щеше да ме е срам да си казвам името.

Добре, че на мен си ми харесва името.. Пък, ако не си го харесвах поне има 10 вида галени, които могат да се извадят от него.

ПП. Ако някоя Станка чете поста ми... Много да ме извинява..

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Преди години си измислих това Микеланджело ... и сега има хора които знаят само ник-а ми а не името .. но така е по добре ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Според мен пък е много тъпо да си напишеш истинското име във форум или в скайп за никнейм... Забелязъл съм,че предимно хора,които нямат достатъчно интереси или не им достига акъла си пишат името.

Изказването ти по този въпрос е твърде крайно...и може би до някъде повърхностно...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    София
    Е чак пък "твърде крайно".
    Човека си казва какво е забелязал...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз се запознах с едно момче, което се казва Гео. И не виждам как би си харесвал името. Може би вече на 18 би му се променило мнението, но като по-малък, когато всички са му се подигравали. Не е много лесно за едно дете да израстне със самочувствие, като постоянно го поттискат по този начин.

Впрочем аз също не си харесвам цялото име, но галеното ми харесва А за сметка на това, никът ми е още по-глупав

Мега фен Аватара на Blab
    Гео е по-добре от Дечко.

Просто....едно е циците, дупето, корема и т.н....името ти е част от теб самия....името си е твое...то те описва...то те изразява...как може да мразиш нещо, толкова близко до теб!А и най-малкото което е, родителите ти те свързват с тва име...те са ти го дали, защото така са те възприемали, не защото такива звуци са се чули от чупещата чинийка!Според мен името е нещо свято и не трябва да се сменя ей така защото си решил, че го мразиш...
    Ужас Ххаха, йес, та .. значи смяташ, че името изразява същността ти? Хич не си прав... Аз бих казала точно обратното - корема, гърдите, дупето - са част от Теб и няма как да ги промениш и да искаш... Докато името (което е избрано от други хора, според техните предпочитания) няма как да изрази твоята същност, защото тя се изразява в твоите предпочитания, а не чужди.. За мен лично е просто въпрос на благозвучие, нищо сложно няма Различни вкусове Важното е Ти самият да доказваш себе си Неща, които не зависят от теб, като имената, са маловажни Има мн по хубави работи, за които да се тормозим
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Аз пък познавам една баба, която се казва Занка.
    Познавам и Станка. ( е тя не си харесваше името, ама е кръстена на БАБА СИ!)
    Паула.
    Айра.
    Сандра.
    Марио.
    Мануел.

Едно време и аз си мислех, че името Гергана звучи тъпо, но пораснах и осъзнах с какво хубаво име са ме нарекли. И не само, защото баба ми се казва Гергана, а на стара възраст и викаха Гана ( вероятно и на мен някой ден така ще ми казват, кой знае)...

И според мен човек трябва да си харесва името, което са му дали. Трябва малко уважение. Представяте ли си колко безсънни нощи са прекарали вашите родители, докато ви измислят име?? Ами ако са имали спорове, караници..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на koalka
    Тоя ник моя е наистина тъп, обаче се чудех какво да измисля тогава.
    Иначе си харесвам името, но мразя, когато ме викат с цялото ми име.Но пък не бих си сложила моето име за ник.

Предпочитам никове..По-разнообразно е,а и разбирап от него характера и интересите на човека които го използва..Бих си сложила умалителната форма на името ми,но не и цялото....
    London Tipton

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    аз съм за nicknames ...Моето име не е за форум...

На мен ми е все тая, но определено съм регистрирана на повечето места с някакъв ник близък до името ми. Най-често е производно на този или това как ми казват. Все едно си ми е името

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Паула.
    Айра.
    Сандра.
    Марио.
    Мануел.
    Na men mi vikat Sandra i mn mi haresva .Ina4e ednata mi baba se kazva Galinka a drygata Negra i i vikat Nenka .Radvam se 4e sa re6ili da me krustiat na diado mi a ne na niakoia ot tiah Edna lelia na maika mi puk se e kazvala Evlambia koeto si e ok ako jivee6e v Gurcia ma na BG zvy4i dosta stranno

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    Ужас Ххаха, йес, та .. значи смяташ, че името изразява същността ти? Хич не си прав... Аз бих казала точно обратното - корема, гърдите, дупето - са част от Теб и няма как да ги промениш и да искаш... Докато името (което е избрано от други хора, според техните предпочитания) няма как да изрази твоята същност, защото тя се изразява в твоите предпочитания, а не чужди.. За мен лично е просто въпрос на благозвучие, нищо сложно няма Различни вкусове Важното е Ти самият да доказваш себе си Неща, които не зависят от теб, като имената, са маловажни Има мн по хубави работи, за които да се тормозим
    Ъм...да...
    Не смятам, че името изразява същността ти...казах, че изразява теб самия!Имах предвид...че много хора те свързват с много други неща, само при споменаване на името...
    Приказвате за подигравки и т.н....ми подигравките са си подигравки...има ги по всякакъв адрес...ако човек се впряга за всяка отправена подигравка...ше стане ебаси комплексара!
    Според мен точно смяната на името е нещо наистина крайно.Все пак можем да се представим по 1000 начина, които да са далеч от името ни, дори то да не ни харесва!
    И точно гърди, корем, дупе можеш да промениш...Чрез фитнес, чрез диети, чрез хирургия...
    Както каза кака bungle уважавайки собственото си име, показваш, че уважаваш родителите си!Сега си представи как биха се чувствали родителите ти, ако си смени името?!Едва ли ще се израдват особено!

И ква е тая мания, ебаси?!"Ако се казвам Станка, ако се казвам Пенка, ако се казвам Йорданка..."Няква мания за селяния ли ви гони?!
    Просто аз наистина не доумявам, как изобщо може да не си харесвате името...винаги ще се намери някой, който да е по-зле от вас!И евала правя на хора, които носят името си с гордост и го обичат!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Град
    На северния полюс
    Еми аз се регнах със истинското ми име на галено,защото ме мързеше да мисля ник.

Иначе по темата нямам мнение,всеки да си се пише както иска.

Re: Real Names Vs Nicknames

Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    Вие как предпочитате да се представяте онлайн?
    Онлайн с ник, лично с име... разбира се (-;
    Клик ми (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си