- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Real Names Vs Nicknames
Аз пък съм забелязала точно обратното.Според мен хората които си използват истинското име поне в скайп не се притесняват да бъдат себе си,не е от липса на въображение.Първоначално написано от ATAKABG
Аз с всяка година все повече започвам да си харесвам името,за разлика от когато бях лапе, но продължавам да не го ползвам в нета нз що или го пиша на латиница![]()
Също много ми харесва като се запознавам с някой той да си каже името и после бързо след това да си изтърси и прякора, ако е известен с такъвтъй като и без това при запознанство никога не запомням имената
![]()
Отскоро си имам прякор и доста хора започват да ми викат така, дори класния ми го казатой е пич !
лошо лошо моя ник е страшно тъп!!Първоначално написано от bungle
![]()
![]()
![]()
Ми почти навсякъде съм с този ник...Не ме кефи много...ама вече всички така ме знаят....На един чин в даскало бях написала : "Kimmie" и един отгоре написал : Кате?Та така...близко е до името ми...или поне аз така си мисля
![]()
Като заговорихме за имена...най-странното в родата е на майка ми на баба и,или на прабаба и (Бог да ги прости) ...та не знам точно коя,но една от двете се е казвала Урсола![]()
хахахаааа, точно преди 10-15 минути си написах името и фамилията в скайпа и махнах никаПървоначално написано от ATAKABG
Аз пък смятам, че никовете обезличават човека. И много се дразня, когато куенч (като ме види) в прилив на някаква радост (май..) ми казва Къдли(нке) - той още не знае, че се нервя... хаха
Знам ли... чувствам се като някакъв бот без самоличност. Имам си хубаво име, по дяволите, предпочитам "Мария", а не "Къдли". (Да, има 8436297629847 Марии, но все пак си обожавам името и не искам някакъв ник, който ще ми се струва адски тъп след време, да го замества).
Доколко съм интересна - не знам, но определено имам въображение.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Тогава не мислих толкова ...ама май даПървоначално написано от ATAKABG
![]()
ah az navsqkade ve4e mn nikove smenihnikoga oba4e ne se pi6a sas sobstvenoto si ime... mrazq go... dori ne znam kak za boga se pi6e na latinica [-o< po princip nika mi tyk nqma ni6to ob6to sas obiknoveniq... po prostata pri4ina 4e kogato pravih profila iskah da napi6a mnenie v edna tema, bez da razberat 4e realno sam az ;] ina4e si se pi6a coldieeee iiiiii mn hora po4naha taka da mi vikat... otdelno p1k si mrazq imeto iii frs mi me nari4at po otdelen na4in ot imeto mi... ve4e dori kogato nqkoi kaje istinskoto mi ime - ne se obra6tam
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Никът ми е меко казано тъп..![]()
What you give is what you get!