Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
Цитирай Първоначално написано от brain_stew
Уф....ново двайсе....не си харесвали имената!Тва е име ебаси...твоето си име!Кка може да не си го харесваш?!О.о

Едва ли е чааак толкова ужасно!
Не виждам какво странно има в това да не си харесваш името, след като ти го избира някой друг. Аз знам за един случай за някакъв, който се е казвал Нежен . Представяш ли си да си момче (в пълния смисъл на думата) и да се казваш Нежен?! Този сигурно е изял толкова ебавки като малък, че е станал социопат. И само заради глупостта на родителите си. (Казват, че всъщност като навършил 18 веднага си е сменил името на Борис.)

И аз не си харесвам името (не е чак толкова брутално като Нежен де). Смотано е. Причината да не съм го сменил още е, че толкова се е срастнало с мен, че не се виждам да се казвам по друг начин.
Уф...Нежен....Познавам момче, което се казва Хектор...и всеки път го питат "А Ахил къде е?!"....
Майка ми има колежка която се казва Венче....а бабата на една приятелка се казва Илионида (производно на Илион-слънчев (Илиада))...

И наистина, ама наистина не го разбирам тва да не си харесваш името!Вярно, че има наистина огромни пресилвания в имената, но...примерно да се казваш Марта и да не си харесваш името, щото кравата на съседката на баба ти се казва така....

Просто....едно е циците, дупето, корема и т.н....името ти е част от теб самия....името си е твое...то те описва...то те изразява...как може да мразиш нещо, толкова близко до теб!А и най-малкото което е, родителите ти те свързват с тва име...те са ти го дали, защото така са те възприемали, не защото такива звуци са се чули от чупещата чинийка!Според мен името е нещо свято и не трябва да се сменя ей така защото си решил, че го мразиш...