- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- не ми се смейте
Много съм зле по английски и не мога да разбера глупавите времена.Може ли някой да ми ги обясни плс , ще съм му мн благодарна :*
Ti snaesh li kolko vremena ima na angliiski,mai sa pove4e ot 20.Poqsni koi ot vsi4kite ne shvashtash i moga da ti gi obqsnq.
Еми ние не сме учили всичките още
Някои само по основни , защото миналата година минах , ама тази ако продължавам така ще ме остави на поправка.
От миналите сме учили симпъл , пърфект и кантинюс , сегашно просто , бъдеше нз си кфо ...
Тези сме учили...И още но не мога да ги запомня всичките.
Много мерси предварително
Абе не са поичи от 20. Ама щом не си ги разбрала в училище как очакваш някой да ти ги обесни тука в форума.
Аве да ти кажа (не се хваля) съм най-добрия по анг в класа ама и аз не мога да ти ги обясня.Прочети уроците,слушай в час и ша са опрайш.Успех!
И аз не ги помня много времента!
е то там е проблема , че аз слушам в час ,ама не чувам.Мерси все пак за отделеното внимание
Ми просто сме супер шумен клас (28 човека - 22 момчета) и няма как да чувам.Тя и на 2 метра от мен да е аз пак не я чувам
Кои времена искаш да ти бъдат обяснени?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Сайтът, която ти е дал Anf3tamin4o е много добър и ти е напълно достатъчен.![]()
Аве пич ние сме 27 човека само 6 момичета (аз съм момче btw) и чувам госпожатадаже и кат е на 4 метра от мен!Вие требва да сте ебаси и шумния клас!
уча английски от 5 години и аз не ги знам времената спокойно![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
http://mary-kate.dir.bg/_wm/gallery/...73bb1e89d705d4 Тук намерих аудио урока, който слушам, аз горе долу разбирам английски (колкото да не остана гладен и жаден във Великобритания), но си ги слушам профилактично. Език се учи и със слушане, но ако разчиташ само на някви самоучители, по-добре се откажи. От тези аудио урока можеш да си оправиш малко дикциата, и да науччиш думи.... а за времената, след като научиш повечко думи, и дикцията, отиди при учителя си, и го помоли да ти ги обясни... или отиди на частни уроци, ако нямаш достатъчно кинти (защото тези уроци са скъпи), всеки учител си има определен ден от седмицата за консултаций, и ти отиди и там ще ти ги обясни, но без да знаеш елементарни думи от езика, неможеш да научиш и времената.![]()