.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

не ми се смейте

Много съм зле по английски и не мога да разбера глупавите времена.Може ли някой да ми ги обясни плс , ще съм му мн благодарна :*

Ti snaesh li kolko vremena ima na angliiski,mai sa pove4e ot 20.Poqsni koi ot vsi4kite ne shvashtash i moga da ti gi obqsnq.

Еми ние не сме учили всичките още
    Някои само по основни , защото миналата година минах , ама тази ако продължавам така ще ме остави на поправка.
    От миналите сме учили симпъл , пърфект и кантинюс , сегашно просто , бъдеше нз си кфо ...
    Тези сме учили...И още но не мога да ги запомня всичките.
    Много мерси предварително

Град
    у вас
    Абе не са поичи от 20. Ама щом не си ги разбрала в училище как очакваш някой да ти ги обесни тука в форума.

Аве да ти кажа (не се хваля) съм най-добрия по анг в класа ама и аз не мога да ти ги обясня.Прочети уроците,слушай в час и ша са опрайш.Успех!
    И аз не ги помня много времента!

е то там е проблема , че аз слушам в час ,ама не чувам.Мерси все пак за отделеното внимание

Ми просто сме супер шумен клас (28 човека - 22 момчета) и няма как да чувам.Тя и на 2 метра от мен да е аз пак не я чувам

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Кои времена искаш да ти бъдат обяснени?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Сайтът, която ти е дал Anf3tamin4o е много добър и ти е напълно достатъчен.

Аве пич ние сме 27 човека само 6 момичета (аз съм момче btw) и чувам госпожатадаже и кат е на 4 метра от мен!Вие требва да сте ебаси и шумния клас!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    уча английски от 5 години и аз не ги знам времената спокойно
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Bikini Bottom
    http://mary-kate.dir.bg/_wm/gallery/...73bb1e89d705d4 Тук намерих аудио урока, който слушам, аз горе долу разбирам английски (колкото да не остана гладен и жаден във Великобритания), но си ги слушам профилактично. Език се учи и със слушане, но ако разчиташ само на някви самоучители, по-добре се откажи. От тези аудио урока можеш да си оправиш малко дикциата, и да науччиш думи.... а за времената, след като научиш повечко думи, и дикцията, отиди при учителя си, и го помоли да ти ги обясни... или отиди на частни уроци, ако нямаш достатъчно кинти (защото тези уроци са скъпи), всеки учител си има определен ден от седмицата за консултаций, и ти отиди и там ще ти ги обясни, но без да знаеш елементарни думи от езика, неможеш да научиш и времената.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си