.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Sofia

Какво ви убива желанието за секс

Какво ви убива желанието за секс в партньора. Като за пример ще изредя: дълги нокти, внезапния смях, хигиената, лош дъх и т.н.

Li4no v moq partnior-ni6to,no poprincip da-lo6iqt duh,higiena,prekaleno okosmqvane....Za moq radost az nqmam takiva problemi s moito gaje!

Град
    не там където ми се иска..
    ем до сега убито желание за секс заради гаджето нямам... бе или ми се ч*ка или не ми се ч*ка зависи си изцяло от настроението ми [-o<
    love hurts, but it's worth it =)

Кат ми духа да ма закачи с зъб,много е ужасно тва и убива почти 100% желанието а и ядосва.

Град
    Dobrich
    Do sega nikoe momche ne me e otkazvalo ot sex moeto gadje si e mn dobre poddyrjano :P Ama bi me otkazalo nai veche higienata + losh dyh
    Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш

Град
    At home...
    Убива ми желанието като ми каже "Събличай се, че идвам да те чукам" Става ми тъпо такова...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Кат ми духа да ма закачи с зъб,много е ужасно тва и убива почти 100% желанието а и ядосва.

Ne stiga ,4e ti duha /edva li i e hobi/ mi pak si nedovlen ,4e napravila edna gрешка един път. . .

Ми може би хигиена и лош дъх ,но до ся не съм се чувствала отвратена

Не съм претинциозен,ама поне да се бръсне и да не мирише
    2, 9, 10, 11 и 13т. системно

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer

Ne stiga ,4e ti duha /edva li i e hobi/ mi pak si nedovlen ,4e napravila edna gрешка един път. . .

Ми може би хигиена и лош дъх ,но до ся не съм се чувствала отвратена
    Извиняваи мила,темата е "какво си убива желанието за секс" и аз споделих. Не вярвам някои да те е заръфвал по клитура да видиш как е после друго ше говориш.

Кои подбира,мастурбира
    2, 9, 10, 11 и 13т. системно

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Подписът на [b]KillSwitchEngage в момента

Град
    *in a pink dream*
    nishto otnosno higienata mu ili vynshniq mu vid ne mi ubiva jelanieto + ne mi govori taka , che da mi stane gadno i da se pochustvam kato za 1to ebane , no kogato sme skarani ili kogato me e naranil po nqkayv nachin ,ne mi e do sex
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Пловдив
    Абсолютно нищо ..само когато сме се здърпали

Ми "зимната депресия"! Не сериозно има такава и тя може да е причина за намалено сексуално желание!Ама аз и да съм в тая депресия... май туй не ме хваща!Иначе...ако е нечистоплътен...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    мм това че ми е дошло ....и нз просто да не ми се прай ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    #mainatown
    За щастие в приятеля ми в момента нищо не убива желанието ми за секс
    Обичам само един човек и това съм аз.

ами окосмяването и лошия дъх най-вече
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Аз проблеми с хигиената и външния вид на гаджето си нямам,обаче само той може да ми изпили нервите до степен на нервен срив,което от своя страна ми убива не само желанието за секс,ами въобще и желанието да го гледам на момента...
    Спрете Земята,искам да сляза...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си