- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ви убива желанието за секс
Какво ви убива желанието за секс в партньора. Като за пример ще изредя: дълги нокти, внезапния смях, хигиената, лош дъх и т.н.
Li4no v moq partnior-ni6to,no poprincip da-lo6iqt duh,higiena,prekaleno okosmqvane....Za moq radost az nqmam takiva problemi s moito gaje!![]()
ем до сега убито желание за секс заради гаджето нямам...бе или ми се ч*ка или не ми се ч*ка зависи си изцяло от настроението ми [-o<
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
Кат ми духа да ма закачи с зъб,много е ужасно тва и убива почти 100% желанието а и ядосва.
Do sega nikoe momche ne me e otkazvalo ot sex moeto gadje si e mn dobre poddyrjano:P
Ama bi me otkazalo nai veche higienata + losh dyh
![]()
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш
Убива ми желанието като ми каже "Събличай се, че идвам да те чукам"Става ми тъпо такова...
![]()
Първоначално написано от Schnitzer
Ne stiga ,4e ti duha /edva li i e hobi/ mi pak si nedovlen ,4e napravila edna gрешка един път. . .![]()
Ми може би хигиена и лош дъх ,но до ся не съм се чувствала отвратена![]()
Не съм претинциозен,ама поне да се бръсне и да не мирише![]()
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Извиняваи мила,темата е "какво си убива желанието за секс" и аз споделих. Не вярвам някои да те е заръфвал по клитура да видиш как е после друго ше говориш.Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Подписът на [b]KillSwitchEngage в момента![]()
nishto otnosno higienata mu ili vynshniq mu vid ne mi ubiva jelanieto + ne mi govori taka , che da mi stane gadno i da se pochustvam kato za 1to ebane , no kogato sme skarani ili kogato me e naranil po nqkayv nachin ,ne mi e do sex
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Абсолютно нищо ..само когато сме се здърпали![]()
мм това че ми е дошло ....и нз просто да не ми се прай ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
За щастие в приятеля ми в момента нищо не убива желанието ми за секс![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
ами окосмяването и лошия дъх най-вече![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..