moje da prozvychi malko stranno ,no dnes stana neshto koeto go bqh synuvala otzadvna moej bi predi 1 godina absoliutno syshtoto i oshte ne moga da si go obesnq prosto iskah da spodelq s nqkoi koito ne me poznava che da ne mi kazva posle "Ti si luda"
A na vas sluchvalo li vi se e podobno neshto?
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
razkaji pone kakuv e bil sunq![]()
По-добре да си безделник, отколкото без празник.
постоянно ми се случва както и на мой приятели
hey my imagunary friend Skuli thinks you have serious problems
Сънуването е страшно яко нещо (:
Много ме е яд като не помня после
mnogo 4esto mi se slu4vada prejiveq ne6to koeto sam sanuvala..osven tova i mnogo 4esto imam deja vu..nz 6to..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
amiii s edni priqtelki otivame v edno kafe i sqdame i idvat edni mnogo hubavi momcheta i sqdat do mene ama absoliutno syshtoto se sluchi i si govorihme...ne moga da si go obesnqПървоначално написано от Miracle-Heroe
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Случвало се е няколко пътиМоже би някой ден учените ще им намерят обяснение на тези неща
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Мда,случвало ми се е.
Както и ми се е случвало да сънувам една и съща тъпотия през определен период от време.
Иначе неска не помня кво сънувах,бях толкова нервна(имах изпит от 8АМ),че спах на пресекулки.А отгоре на всичкото сутринта не си намерих стаята..![]()
подозирам,че сл ми сън ще е как не си заверявам семестъра(или по-скоро горчивата реалност..)
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Обяснение имаПървоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
![]()
по едно време нещо се бях бъгнала и сънувах всяка нощ един и същ сън, случваше ми се винаги едно също, обаче хората в съня всеки път се променяха![]()
подсъзнание кво да го направиш![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
мен пък най-често ми се случва да сънувам нещо с някой, който не съм виждала от супер много време...и в период от 1 седмица след съня го срещам случайно някъдеили сънувам, че става нещо лошо и се сбъдва.... направо мразя да сънувам кошмари, щот в повечето случаи се сбъдват ... много гадно повечето ми приятелки сънуват дракони и извънземни, аз винаги, че става нещо с някой....
![]()
да не говорим колко бях притеснена когато в продължение на 1 месец всяка вечер сънувах, че съм бременна и раждам и сякви такива...но нищо нямаше, слава богу....
така, че радвай се, че поне нищо лошо не се случва в съня ти
На какво се дължат? Много ми е интересно, понеже за нас невежите изглеждат малко странниПървоначално написано от Nu[m
Обичам логичните обяснения
(хем не се притеснявам
)
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
Гъз има.Първоначално написано от Nu[m
![]()
I'm clean, washed in blood
Sanctified inside out
Oh I'm dead to Satan's grasp
Justified by the cross
Логично? Това трябва да означава, че можеш да го разбереш ли?Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
По пътя на логиката..ти как мислиш?![]()
О, имал съм много интересни преживявания със сънищата... Освен, че и на мен ми се е случвало да сънувам нещо, което предстои да се случи и после да изживея АБСОЛЮТНО същата ситуация, но ми се е случвало и да сънувам неща, които ще се случат на други. Една нощ сънувах, че най-добрия ми приятел заминава за Враца, защото баба му е получила инсулт и точно преди да пристигне тя почива. Сутринта като се събудих, видях, че имам смс, в който той пише, че е тръгнал за Враца, защото баба му е получила инсулт. По-късно този следобед се чухме и той ми каза, че тя е починала точно преди той да пристигне.....![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Това е напълно нормално и спокойно не си луда.На адски мн хора им се случва.На мен тоа е постоянно.Ако сънувам нещо днес след седмица става същото или подобно..Така става и както кажа нещо мн на сериозна..
ахахах
![]()
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Малко е сложноПървоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
Накратко - съня е поглед към някаква възможна реалност или паралелна реалност.Това беше много кратко, но идеята е такава.
![]()