.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Сън

Сън

moje da prozvychi malko stranno ,no dnes stana neshto koeto go bqh synuvala otzadvna moej bi predi 1 godina absoliutno syshtoto i oshte ne moga da si go obesnq prosto iskah da spodelq s nqkoi koito ne me poznava che da ne mi kazva posle "Ti si luda"

A na vas sluchvalo li vi se e podobno neshto?
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

razkaji pone kakuv e bil sunq
    По-добре да си безделник, отколкото без празник.

Град
    Враца
    постоянно ми се случва както и на мой приятели
    hey my imagunary friend Skuli thinks you have serious problems

Сънуването е страшно яко нещо (:
    Много ме е яд като не помня после

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    mnogo 4esto mi se slu4vada prejiveq ne6to koeto sam sanuvala..osven tova i mnogo 4esto imam deja vu..nz 6to..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от Miracle-Heroe
    razkaji pone kakuv e bil sunq
    amiii s edni priqtelki otivame v edno kafe i sqdame i idvat edni mnogo hubavi momcheta i sqdat do mene ama absoliutno syshtoto se sluchi i si govorihme...ne moga da si go obesnq
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Случвало се е няколко пъти Може би някой ден учените ще им намерят обяснение на тези неща
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Мда,случвало ми се е.
    Както и ми се е случвало да сънувам една и съща тъпотия през определен период от време.
    Иначе неска не помня кво сънувах,бях толкова нервна(имах изпит от 8АМ),че спах на пресекулки.А отгоре на всичкото сутринта не си намерих стаята..
    подозирам,че сл ми сън ще е как не си заверявам семестъра (или по-скоро горчивата реалност..)
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    Случвало се е няколко пъти Може би някой ден учените ще им намерят обяснение на тези неща
    Обяснение има

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    по едно време нещо се бях бъгнала и сънувах всяка нощ един и същ сън, случваше ми се винаги едно също, обаче хората в съня всеки път се променяха

подсъзнание кво да го направиш
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    Plovdiv
    мен пък най-често ми се случва да сънувам нещо с някой, който не съм виждала от супер много време...и в период от 1 седмица след съня го срещам случайно някъде или сънувам, че става нещо лошо и се сбъдва.... направо мразя да сънувам кошмари, щот в повечето случаи се сбъдват ... много гадно повечето ми приятелки сънуват дракони и извънземни, аз винаги, че става нещо с някой....
    да не говорим колко бях притеснена когато в продължение на 1 месец всяка вечер сънувах, че съм бременна и раждам и сякви такива... но нищо нямаше, слава богу....
    така, че радвай се, че поне нищо лошо не се случва в съня ти

Супер фен Аватара на rakiQ
    и на мен мисее случвало

Цитирай Първоначално написано от Nu[m
    b]
    Обяснение има
    На какво се дължат? Много ми е интересно, понеже за нас невежите изглеждат малко странни Обичам логичните обяснения (хем не се притеснявам )
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

b]
    Обяснение има
    Гъз има.
    I'm clean, washed in blood
    Sanctified inside out
    Oh I'm dead to Satan's grasp
    Justified by the cross

b]
    Обяснение има
    На какво се дължат? Много ми е интересно, понеже за нас невежите изглеждат малко странни Обичам логичните обяснения (хем не се притеснявам )
    Логично? Това трябва да означава, че можеш да го разбереш ли?

По пътя на логиката..ти как мислиш?

О, имал съм много интересни преживявания със сънищата... Освен, че и на мен ми се е случвало да сънувам нещо, което предстои да се случи и после да изживея АБСОЛЮТНО същата ситуация, но ми се е случвало и да сънувам неща, които ще се случат на други. Една нощ сънувах, че най-добрия ми приятел заминава за Враца, защото баба му е получила инсулт и точно преди да пристигне тя почива. Сутринта като се събудих, видях, че имам смс, в който той пише, че е тръгнал за Враца, защото баба му е получила инсулт. По-късно този следобед се чухме и той ми каза, че тя е починала точно преди той да пристигне.....
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Това е напълно нормално и спокойно не си луда.На адски мн хора им се случва.На мен тоа е постоянно.Ако сънувам нещо днес след седмица става същото или подобно..Така става и както кажа нещо мн на сериозна..
    ахахах
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

По пътя на логиката..ти как мислиш?
    Малко е сложно
    Накратко - съня е поглед към някаква възможна реалност или паралелна реалност. Това беше много кратко, но идеята е такава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си