.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Има ли някаква опасност ???

s moq priqtel poprincip pravim sex s prezervativ VINAGI no poneje polu4i alergiq kam edni novi prezervativi i ne trqbva6e da slaga nikak1v v prodaljenie na sedmica..sedmica i polovina..toi se opravi i vedn1j ni se slu4i da ni se priiska mn na dvamata ama toi se strahuva6e da si sloji prezervativ da ne se povtori alergiqta znam mn bezotgovorno ama.. jelanieto kvo li ne prai i taka praihme go bez prezervativ.. ako moje da se kaje dori 4e tfa e sex mu6na si go nqkolko p1ti i tfa be6e ..i po tfa vreme NE bqh v ovulaciq.. sled tfa go praihme o6te 2 p1ti malko po prodaljitelno i ne e sv1r6val v men daje se nalaga6e da dov1r6va s r1ka baq vreme sled tfa.. i go pravihme sled kato mi be6e minala ovulaciqta no sega mi zak1snqva s 3 dni i sam super 6a6nata poprincip sam si golqma panika i nz .. molq hora 6te sam vi mn blagodarna ako mi kajete mnenieto si dali ima vazmojnost da e stanala nqkakva belq ... mn vi molq i blagodarq predvaritelno

Вероятността е по малка и от 20 % да си. Съветът ми е утре да си земиш Шуър Чек - 4лв. ако наистина ти закъснява точно сега е момента за теста ... стискам палци за 1 чертичка а до преди това не се притеснявай но обезателно си направи теста
    Любовта е като вятъра,не мога да я видя,но мога да я почувствам!

emi ima veroqtnost,no tq e super malka,6tom toi ne e svar6il v teb,taka 4e spokoino i nai-dobre idi si vzemi edin test,uspeh

Град
    Пловдив
    спокоо като не е свършил в теб кво са притесняваш...с моя рядко използваме презервативи ама повечето пъти свършва върху мен а не вътре в мен но както и да е...а тва че ти закъснява...случва се по някой път...но наистина земи си направи един тест да ти е мирна главата

a i da popitam o6te ne6to vazmojno li e da mi zak1snqva poneje imam cistit ili tfa ne pre4i ?

molqqqqqqqqqqqq vi daite si mneniqta

Re: Има ли някаква опасност ???

Цитирай Първоначално написано от sobieski_girl_inlove
    s moq priqtel poprincip pravim sex s prezervativ VINAGI no poneje polu4i alergiq kam edni novi prezervativi i ne trqbva6e da slaga nikak1v v prodaljenie na sedmica..sedmica i polovina..toi se opravi i vedn1j ni se slu4i da ni se priiska mn na dvamata ama toi se strahuva6e da si sloji prezervativ da ne se povtori alergiqta znam mn bezotgovorno ama.. jelanieto kvo li ne prai i taka praihme go bez prezervativ.. ako moje da se kaje dori 4e tfa e sex mu6na si go nqkolko p1ti i tfa be6e ..i po tfa vreme NE bqh v ovulaciq.. sled tfa go praihme o6te 2 p1ti malko po prodaljitelno i ne e sv1r6val v men daje se nalaga6e da dov1r6va s r1ka baq vreme sled tfa.. i go pravihme sled kato mi be6e minala ovulaciqta no sega mi zak1snqva s 3 dni i sam super 6a6nata poprincip sam si golqma panika i nz .. molq hora 6te sam vi mn blagodarna ako mi kajete mnenieto si dali ima vazmojnost da e stanala nqkakva belq ... mn vi molq i blagodarq predvaritelno

няма от къкво да се притесняваш мили4ка няма опасност да има нещо щом не е свършил в теб BY HAPPY!!!!!!
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си