- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презерватив
Хора помогнете ме за първи път ще си купувам презарватив.Та значи като отида в аптеката(ако може от друго място..) та като ида там какво да кажа на човека дето продава един презарватив ли ккакво ?понеже с аверката тука напреднахме и нали разбирате.. апак тя няма 18 и малко гадно става непалнолетна да иска презарватив.
![]()
Тцтцтц еее колко е сложно да се влезе е да кажеш един презерватив нали...и какво значение има кои коилко е голямспокоино аптекарката няма да трагне да ти вика ама малки сте за секс изобщо не и пука вярваи ми...
![]()
Е някои ми казват че трябвало да знам някакъв си размер незнам си какво то супер сложнотия размери глупости...![]()
nqma nishto slojno i godinite ne sa ot znachenie
otivash v aptekata i iskam prezervativ ne se zadulbochavai s razmerite shte ti dadat standarten koito shte ti stanei umnata
![]()
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
pyrvo na mene ne mi iskat lichna karta kato kupuvam kondomu ( pyk si lichi po deckata fizionomiika , che vse oshte nqmam 18 ) ma dogodina po tui vreme tupkam i kartata na tezgqha i da sipva v chantat sichi nalichniiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
po temata : vlizash v aptekata , gledash , da ne ti treperi glascheto i kazvash , che iskash kutiika prezervativi - sega nqkoi vyvy foruma shte ti preporychat marka - durex ili sportex - seki si ima opit , az lichno nikakvi ne sym kysala![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Аха и като кажа една кутийка колко пари ще ме издрусат?![]()
ne varvqlo to ne varvi i da praite sex kat e nepalnoletna ma nali..stiga gluposti mn slojno bilo da ide6 i da kaje6 ' edin prezervativ ot 20 st' (primerno-no ne prepora4itelno) ili ' edna kutiq durex ultra thin'(ili kvito si izbere6 tam.. obrazovai s emlako kvi ima i napravo vliza6 i kazva6 edi kvi si.. i gotovo
btw i men me be6e sram i specialno za 1-viq pat priqtelq mi se pogriji(kolkoto men e -17) no ve4e spokoino hoda i daje si gi izbiram i si razpitvam.. hi4 ne mi puka poi4e 6a me e sram da si poiskam test za bremennost primerno 6tot si i izglejdam mani4ka se pak... ama spoks davai smelo!
ina4e razgledai v neta (google pi6i tam durex sportex contex se 6a izleznat nqkvi informacii) za da zne6 kakvo tarsi6 i si izberi :
ami zavisi otkyde kupuvash , nuuu durexa s okolo lev4e pove4e ot sportexa - poprincip do nas aptekata vyrvqt 2 i 3 lv syotvetno , nUUU i 4 lv sym davala za sportex :P :P :PПървоначално написано от xxxSS
po-dobre e , ako go kupish ot aptekai vij tam sroka na godnost
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
6to ne otide6 v nqkoi golqm supermarket? kato tolkova te e sram zima6 si ko6nica ili koli4ka, pazaruva6 si tam za uvas razni ne6ta hlqb, mlqko, dr1n dr1n i si vzemi i edna kutiq prezervativi. tam pone sa si naredeni i sami4ak si gi izbira6, nqma nujda da kazva6 na nqkoi da ti dava. mene ako me be6e sram tai 6tqh da napravq.
Ние тука да не сме аптекаТам всичко ще ти кажат.
Без да се притесняваш. Аз веднъж 5 мин купувах. Докато си избера, докато тая намери тези които искам
и се нареди опашка от възрасти и малко неудобно ми беше, но няма смисъл. Това са си нормални неща. Все едно си купуваш хляб от магазина
![]()
маа фака
mi mislq 4e 6e e mnogy po dobre da vleze6 pre spokoino vuv aptekata da si kupi6 prezervativ i t.n. otkolkoto da vleze6 v aptekata da iska6 test za bremennost hap4eta za izhvurlane na ploda ili da raboti6 gadjety ti da napravi abort kak misli6 a? koe 6te e po sramno?![]()
\
/
Освен тези от 20 стотинки, които доколкото знам не са толкова лошо, но почни с някои други, се продават в кутийки. Кутийките са вътре с по 3 презерватива. Влез в темата "Обща сексуална култура" /нещо от този род е и е от важните/, там на 3-та страница има изредени презервативи, с кратко описание. Избери Дюрекс или Спортекс. Ако на момичето й е също за първи път, то тогава не избирай от най-тънките, защото може да реши, че искаш да си гледаш твоето удоволствие само.
Влизаш в аптеката и примерно казваш "Добър ден. Едни Дюрекс класически", дават ти ги, плащаш и излизашУспех
![]()