.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт

Свалка със 1 Момиче

Добър Вечер ! Пиша ви тази тема със надеждата да ми помогнете. Харесвам 1 момиче и и скам да ви попитам как мога да и спечеля сърцето. Тъй като не съм много Финасов а тя е разглезена и според мен ште иска постоянно на кафета,Кино,Центара и др но ми кажете как да смогна дават ми по 2.50 лв. на ден са даскалоа както вече казах тя е много разглезена но просто няма как а искам да тръгна със нея секи ден със нея се срещаме на път за даскало и секи път 1 и също, Добро Утро и тва ништо повече а аз искам повече от това. Кажете ми какво мога да направа по въпроса. Благодаря Ви !!! Приятна Вечер !!!

ako i tq ima nqkfi 4uvstva kam teb ne mislq 4e finansovite sredstva 6te sa pred4a
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    ........АеЕ....КаТ зЕмете ТъЙ......КоЙ е КазАл че ТряБва ВсеКи ДЕн КиНа и др........ФизИчесКи Дори Е мАЛко труДно според Мен

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Ами поговори с нея,опознай я-може да се окаже,че и тя изпитва нещо към теб.Но не бива да съдиш за нея по това,което си чул или от наблюденията ти,особено ако не си я поопознал,защото с едно "Добро утро." не може да се каже,че я познаваш.Трябва повече да контактуваш с нея.А ако и тя те харесва нещата ще потръгнат и без ходене по кафета или на кино.Успех!!! \/

Град
    Plovdiv
    dadada filmirat te ne gi slu6ai...ako te haresvashe nqmashe da ti kazva samo zdrasti povqrvai mi ^^

АБе кфо такова поколение сте бе...само за пари мислите... има една моя любима приказка..."Който не му изнася да се изнася"
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си