- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бърз отговор
parvo se izvinqvam 4e ne pi6a na kirilica,no tova bi mi otnelo ve4nost.taka molq vi za barz otgovor.dnes s priqtelq mi pravihme sex v saunata.poneje be6e adska jega (plus tova ot sexa nie gorqhme)mahnahme prezervativa.sled tova toi go izvadi mn malko predi da svar6i.svar6i na dolnata 4ast na korema mi i kato stanah da se izmiq to se ste4e nqkak si nadolu.makar 4e se sumnqvam spermatozoidte sami da sa vlezli i da se iztrelqli po trubi4kata.men to4no mi be6e svar6ila menstruaciqta be6e mi 5 den.molq vi kajete ima li smisul ot hap4eta?sumnqvam se ne6to e popadnalo v men,no toi go izvadi mn malko predi svar6i.toi mi kaza 4e ako e znael 4e mi e bilo posleden den,napravo da e svar6il v men,4e nqmam nikakva opasnost.vie kakvo mislite?molq vi pi6ete barzo?
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
споко 100% не си бремена![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
mersi za otgovora,no 6te se radvam i drugi da pomognat pls
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
spokoino-shtom ne e svarshil v teb nqma kak da zachensh![]()
![]()
ami toi go izvadi mn malko predi da svar6i?ako e popadnalo ne6ot v men?ili posle kato se izpravih da se izmiq,ako e padnalo?![]()
![]()
Има минимална възможност да си бременна щото попринцип преди мъжа да свърши изти4ат някви кап4ици абе нз как да ти го обесня ама и от тях може да се забременее.
da no vse pak ne sum bila v ovulaciq nali?be6e mi petiq den ot menstruaciqta pri koito ve4e po4ti be6e svar6ila
![]()
purvo: ovulaciq nemoje da ima po vreme na menzis!!!!!!!!!!! Tq e gore dolo po sredata mejdu dve menstruacii... no i tova e individualno
vtoro: shtom ne e svurshil v teb izbii si ot glavata che mojesh da zabremeneesh ti si prava i cqlata da si oblqna nqma kak da stane taka che spokoino i ne se shashkai za gluposti jivei si jivota spokoino![]()
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
dobre zna4i nqma da piq hap4e i sled edna sedmica 6te si napravq test
![]()
Говорила съм с гинеколог специално относно това, тъй като веднъж се случи да ми дойде два пъти за 1 месец. При което се оказа, че има много редки случаи, в които яйцеклетката съзрява не когато трябва. Много са редки де, няма за какво да се притеснява газарката, ама фактите са си факти! :PПървоначално написано от LiL`Juliete
Не си бременна. Просто няма как.
Обаче това, което приятелят ти е казал... Мен ако питаш, отсега нататък винаги настоявай за презерватив, че някой ден, когато ти остават два дена преди цикъл, той ще реши да свърши в теб и да не ти каже...
When I love, I love.