- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- коледен подарък help
знам ,че има доста такива теми но няма врема да търся ето защо пиша нова моля ви дайте ми предложение за коледен подарък за приятеля ми .ето нещо повече за него...на 18 е ходим от 7 месеца...това е май мерси предварително за идеите
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
Хах, Сенчица се е развихрила![]()
Инфото ти не е достатъчно.Интереси?
Ако ти предложа да му вземеш макетно самолетче за сглобяване, а той си пада по коли, к'во?
Това имах предвид с поста си.Първоначално написано от be_true
![]()
ами интересува се коли,ръгби,футбол(до някъде)...слуша ретро...сега кара шофьорски курсове и това е
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
Ako e mnogo zapalen po tva da se nau4i da kara kola probvai ne6to kato...da re4em malka kola podhodq6to opakovana i s hubavo poslanie(primerno "Nai-dobriq 6ofior" ili ne6to takova).Ponqkoga ne e vajno podaraka ti da e golqm i skap.I ne6to simvoli4no kato tova 6te svar6i rabota...![]()
Не ПуШа (ТрЕвА),нЕ пИя (ВоДа), Не ХоДя По МъЖе (Те иДвАт пРи меН) , лЯгАм сИ рАнУ (кЪм 7 СуТрИнТа) , Не иЗлИзАм мНоГу (От КлУбА) ,,ПоГлЕд нА ДяВоЛ,лИцЕ На АнГеЛ (и вИзИя на ФоТоМоДеЛ)
едни белезници,камшик и една награда за мъж на годината хахахахахахах аз на моя това ще му подаря,всичко взех от тук www.sexshop.bg на много добри цени![]()
Можеш да поръчаш някакъв хубав ключодържател с ваша снимка на него..