Цитирай Първоначално написано от Jus7m3
Да обича те!
И да тя просто иска разнообразие,иска да е сигурна,че ти си перфектния за нея като пробва да бъде с някого друг,да види той как ще я разбира и дали изобщо има по-добър от тебе за нея.Все пак почти на никого не му се иска от 16 годишен да се обвърже доживотно с един човек и да не знае какво е изпуснал.Животът и е пред нея и не иска да се ограничава (бил съм в такова положение и смятам,че и приятелката ти е в него сега). 90% съм сигурен,че ако връзката между вас е истинска и я пуснеш тя ще се върне при тебе ,но тук вече зависи и от тебе какви рискове би поел. Ако пък не се върне - щастлива е тя без тебе и за нея ще се радваш
хм, това мнение мисля че в най-голяма степен съвпада и с моето

какво мога да добавя ... Да, риска е голям и тя наистина може да не се върне, но повярвай ми, ако й откажеш тази свобода ще я загубиш 100%. Може да звучи адски изтъркано, но понякога за да разбереш какво си имал трябва да го изгубиш и мисля че в нейния случай е точно така! Дай й време, дай й пространство, но също й дай да разбере, че ще си до нея въпреки всичко! Тя ще го оцени и определено ще се издигнеш в очите й!

и все пак не си поставяй прекалено големи очаквания, защото това може да е някакъв кофти начин да ти каже, че късате окончателно "без да те нарани" ... (голяма простотия според мен, но мнооого хора ползват нейните фрази за тази цел ) ... или просто има друг но не е сигурна дали ще се получи и си оставя вратичка ... (дано не съм права разбира се!!!)

за безсънието ти препоръчвам и хубава музика по твой вкус
Дано всичко м/у вас се оправи! Желая ти успех!