- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще е Българин или Поляк- все едно
Здравейте =]
Когато напуснах България голяма част от моя живот се промени, но мисленето не. Аз си останах Българка по душа, не исках да се променям... Излизам си с българска компания и бях на принципа, че гаджето ми задължително трябва да е Българин! И така и беше. Вече цяла година ходим с едно момче( Българин) много се разбираме и много се обичаме. Момчето мечта!А и толкова много ме обича, толкова пъти ми го е доказвал. Аз също го обичам, много! Той е просто невероятен!
Но от както започнахме училище нещата се промениха в отношенията ни. Запознах се с едно момче, Поляк по националност. Нищо особено, стои до мен в час по физика, шегуваме се...Кара ме да се усмихвам дори и след най-тежкия ми ден. Разменихме си телефоните, излизахаме няколко пъти заедно..само като приятели.Но днес ми каза, че ще се мести в друго даскало и ми призна някои неща...които ме трогнаха. Целунахме се дори...И този хубав за мен момент беше развален от образа на приятеля ми. Почуствах се много виновна
Днес нямах смелост да му призная какво е станало, защото знан колко ше го нараня.. И гадното е, че аз имам чуства към другото момче ( Поляка).. и въобще незнам какво да правя. Споделих с приятелка, получих само опреквания.." кво?! ти си луда, та той е поляк" Сега за мен това, че е той е Поляк за мен няма никакво значение, просто незнам как да постъпя с приятеля ми. Едни огризения ме гризат по цели дни..Толкова време заедно, толкова щастливи моменти ми е подарил, а сега аз му забивам нож в гърба.![]()
Ще се радвам ако някой ми даде някаква насока и съвет![]()
Не изоставяй приятеля си, защото другото момче може да е само моментно увлечение и после да съжалявашПрецени с кой се чувстваш по - добре и сигурна, кой ще те направи истински щастлива и си отговори
Успех
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
бъди с този който обичаш...и с този който ти е по добре...и се пак обясни на приятелят ти какво е станало...защото иначе може и него да изгубиш....щом толкова те обича ще ти прости....
кажи на приятеля си пък "каквото сабя покаже "
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
=D>Първоначално написано от mickelangelo
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Според мен трябва да признаеш на приятеля си за станалото. Той ако те обича толкова много ще ти прости сторенотоА относно другото момче..хмм според мен трябва да помислиш добре какво правиш с него, защото може да се окаже само моментно увлечение и така да изгубиш приятеля си..
![]()
[quote="*.~*` *~* anaRial *.~*.`*"][i]Не изоставяй приятеля си, защото другото момче може да е само моментно увлечение и после да съжаляваш
ма абсолютно си права..
Животът е адът описан в Библията!
Кажи му за целувката.По-добре да си искрена отколкото да продължаваш да криеш.И без това истината ще излезе наяве-рано или късно.
Наистина това определено ще нарани приятеля ти.Моя съвет е да му кажеш, колкото и да го заболи, все пак ще си искрена и го обичаш, но това може да промени отношението му към теб.Според мен една целувка не е чак толкова много, но да си останете само с целувката!!!Имаш страхотна връзка и не трябва да я пропиляваш.Остави нещата така.