.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Дали ще е Българин или Поляк- все едно

Здравейте =]
    Когато напуснах България голяма част от моя живот се промени, но мисленето не. Аз си останах Българка по душа, не исках да се променям... Излизам си с българска компания и бях на принципа, че гаджето ми задължително трябва да е Българин! И така и беше. Вече цяла година ходим с едно момче( Българин) много се разбираме и много се обичаме. Момчето мечта! А и толкова много ме обича, толкова пъти ми го е доказвал. Аз също го обичам, много! Той е просто невероятен!
    Но от както започнахме училище нещата се промениха в отношенията ни. Запознах се с едно момче, Поляк по националност. Нищо особено, стои до мен в час по физика, шегуваме се...Кара ме да се усмихвам дори и след най-тежкия ми ден. Разменихме си телефоните, излизахаме няколко пъти заедно..само като приятели. Но днес ми каза, че ще се мести в друго даскало и ми призна някои неща...които ме трогнаха. Целунахме се дори...И този хубав за мен момент беше развален от образа на приятеля ми. Почуствах се много виновна
    Днес нямах смелост да му призная какво е станало, защото знан колко ше го нараня.. И гадното е, че аз имам чуства към другото момче ( Поляка).. и въобще незнам какво да правя. Споделих с приятелка, получих само опреквания.." кво?! ти си луда, та той е поляк" Сега за мен това, че е той е Поляк за мен няма никакво значение, просто незнам как да постъпя с приятеля ми. Едни огризения ме гризат по цели дни..Толкова време заедно, толкова щастливи моменти ми е подарил, а сега аз му забивам нож в гърба.
    Ще се радвам ако някой ми даде някаква насока и съвет

Не изоставяй приятеля си, защото другото момче може да е само моментно увлечение и после да съжаляваш Прецени с кой се чувстваш по - добре и сигурна, кой ще те направи истински щастлива и си отговори Успех
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    Пловдив
    бъди с този който обичаш...и с този който ти е по добре...и се пак обясни на приятелят ти какво е станало...защото иначе може и него да изгубиш....щом толкова те обича ще ти прости....

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    кажи на приятеля си пък "каквото сабя покаже "
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    кажи на приятеля си пък "каквото сабя покаже "
    =D>

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Според мен трябва да признаеш на приятеля си за станалото. Той ако те обича толкова много ще ти прости стореното А относно другото момче..хмм според мен трябва да помислиш добре какво правиш с него, защото може да се окаже само моментно увлечение и така да изгубиш приятеля си..

Град
    MoHTaHa
    Бъди с този,който те прави щастлива,с този,към който изпитваш по-силни чувства

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    [quote="*.~*` *~* anaRial *.~*.`*"][i]Не изоставяй приятеля си, защото другото момче може да е само моментно увлечение и после да съжаляваш

ма абсолютно си права..

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Кажи му за целувката.По-добре да си искрена отколкото да продължаваш да криеш.И без това истината ще излезе наяве-рано или късно.

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина това определено ще нарани приятеля ти.Моя съвет е да му кажеш, колкото и да го заболи, все пак ще си искрена и го обичаш, но това може да промени отношението му към теб.Според мен една целувка не е чак толкова много, но да си останете само с целувката!!!Имаш страхотна връзка и не трябва да я пропиляваш.Остави нещата така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си